Amin kardeþim ayný durumdayýz...
hacim 513.247 TL
Adet 145.000
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Amin kardeþim ayný durumdayýz...
hacim 513.247 TL
Adet 145.000
Yazýklar olsun...
cemasta destekler 3.18 2.61 2.14 aþaðýsý baðlar gazeli olmaz umarým...
FÝKÝRLERÝM BENÝ BAÐLAR Y.T.D
Yedi sülalerini eþekler kovalasýn.
A...na koduklarým sanki ihaleye girip alacaðýnýz vardý.
O yaptýðýn þaraplarýn þiþelerini alda tek tek münasip yerlerine sok.
Yav.....lar, toplanýp 1 gün Kýrþehire gidiyolar geziye.Göya fabrika gezceklerde alalým mý almayalýmmý diye tespit yapacaklar.
Bu haberle operasyonun Rýza içþinde bitmiþ olduðu netleþti.
Küfürler için kusura bakmayýn.
YTD
yerli otomobil hikayesinde çemaþ tam olarak nasýl var?
ben yerli otomobili çok yakýndan takip ediyorum ancak öncelikle þirketin kurulmasý, prototipin üretilmesi derken seri üretime geçilmesinin 2022 sonunda olacaðý söyleniyor.
yeni kurulacak þirket 4 sene öncesinden çemaþ'la bir yatýrým anlaþmasý içerisine girmeyecektir.
hisse 1 liralara kadar gidebilir
aslýnda spk nýn eline fýrsat verdi rýza bugünkü kap haberiyle borsa gündemin haberinin doðru olduðu ortaya çýktý...danýþýklý dövüþ rýza kumpasý kurdu ve malý boþalttýlar k.y tamamen mallandý þimdide kaça düþürecekler kendileri karar verecek belkide hisseleri devretti bile dünkü 60 milyon neyin nesi idi.... sorula sorular..Allah yardýmcýmýz olsun
FÝKÝRLERÝM BENÝ BAÐLAR Y.T.D
http://www.businessht.com.tr/otomoti...git-daha-cikti
Þirketten KAP'a yapýlan açýklamada bugün toplanan yönetim kurulunda beþ yerli firmanýn konsorsiyumuyla geliþtirilecek ‘'Yerli Otomobil'' in çelik döküm ve montaja hazýr iþlenmiþ parça (OEM) tedarik sürecinde aktif rol alýnmasýna ve gerekli olduðu takdirde bu doðrultuda kapasite artýþ yatýrýmýna gidilmesine karar verildiði belirtildi.
Þirket Mercedes, Ford ve Vestel'in (OEM ) tedarikçileri arasýda yer alýyor.
Yer Ýmleri