ne güzel hisse))) hiçbir þeyle alakasý yok. kafasýna göre
Sent from my iPad using hisse.net
ne güzel hisse))) hiçbir þeyle alakasý yok. kafasýna göre
borsadaki genel bu þiddetli düþüþ trendine ilgisiz kalmasý güzelde ,sorun çýkýþ olduðundada ilgisiz kalmasý..
2.30 da sürekli bir alýþ durumu var.2.20 lere yönlense dahi hemen 2.30 a tekrar sabitleniyor.. sanki daha aþaðýya inmesin diyemi yoksa birisinin çok ucuz buralara düþenleri toplayayým demesimi tam süzemedim.
þu an 2,3. haftaya 3,3 te 1,3 te þaþýrtmaz beni. durduk yere yüzbinlerce lot el deðiþtirdi. fiyat kýpýrdamadý
yuh bir anda 400.000 lot el deðiþtirdi. ne oluyor bu hissede? çok garip hareketler bir süredir devam ediyor
NÝBAS : %15 i CEMAS ýn,gerisi halka açýk..bugün %20 yukarýda..bi filim dönecek ama bakalým oskar alacaklarmý
CEMAS ýn %63 üne sahip ýþýklar enerji vs. de geçen haftanýn en çok kazandýranlarýndandý..bu civarda biþeyler var, veya olacaklarýn ön sarsýntýlarýmý acaba
spek aþaðýda yukarýda yapar
bence böyle þirketlerde yani aile þirketleri örnek alyag grubu, metro grubu,euhol holding, besim tibuk ve Rýza Iþýk bu þirketlerin borsada hiç bir deðeri yoktur onlar için zira borsayý sadece DEVLET DESTEKLÝ SÖYÜÞ AYGITI OLARAK KULLANIRLAR DEVLET MEMLEKETÝN KALKINMASI ÝÇÝN BUNLARA ÝZÝN VE YOL AÇAR ZÝRA BU PARA KÜÇÜK YATIRIMCIDAN ALINIP YATIRIMA AKTARILIR.
kýsaca þunu demek istiyorum. böyle þirketlerde haberlerin önemi yoktur.
penguen gýda biraz daha farklý fakat benzer
snpam ve sonmez de ha keza öyle
kýsacasý bu kaðýtlara yatýrým yapmak zor iþ
bence her 100 yatýrýmcýsýndan 90 ý zararla þýkmýþtýr
Yer Ýmleri