eþleþme gören var mý
eþleþme gören var mý
Patron yine hisse satýyor.Akþama yazýyý gönderirler
Her seviyeden itina ile kaktiriyorlar.
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Deniz baþta olmak üzere, (patronun aracý kurumu) finansla birlikte 60 mly. net satýþ yapmýþ. Son bir ayda... Bir süre önce 60 kuruþa alýp, 62 kuruþa satamamýþtýk bu kaðýt parçasýný... Adam nerelere götürdü ve daðýttý.
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Çok profesyonel oyuncu. Buradan kazandýðý para ile ihya oluyor ve tüm finansal sorunlarýný çözüyor. Þirkete bir þey yok tabi ki... Spekülatif kazanç cebe giriyor. Ýeyho ve nibaþ canlý tutulup, buna gömüyor... Finans cini bunlarÝnþallah yukarý çeker de zararlar telafi edilir...
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Geçen yýla kadar çok ilgilendim bu grupla. Kýrþehirde cemaþý, niðdede nibaþý bizzat yerinde inceledim... O günlerde mali tablolar daha düzgündü, fiyat 60 kuruþtu. En son gelen mali tablolara göre öz sermaye bitme noktasýna gelmiþ, zarar diz boyu, ne hikmetse kaðýt 5 liralarý test ediyor... Bu þeytani borsada her þey olabiliyor...
þu an oynanan oyun galip düzenbazýnýn yaptýðý türden ama bir futbolcu eskisi dahil olmuþ diye duydum. yani ayný þeyin kahverengisi
investin hareketleri tam düzenbaz döngüsü
a1 le beraber ky yý kýskaca alýyorlar sabahtan bu yana
Yer Ýmleri