Yarýn açýða satamayacaklarýna göre, ky da da daha aþaðýdan alacak para kalmadýðýna göre, ky verirken yanýcýya da itelediðine göre, yancý da vermek isteyeceðine göre, krediyle de alýnmayacaðýna göre önce aþaðý sonra yukarý olmalý. Belki de -20 bilemiyorum. Ama yarýn + kapatýr umudundayým. Yoksa bir daha konuþmaya gerek yok 3_5 yýl bekleriz. Batmazlarsa, oyuncaklarýný da batýrmazlar sanýrým.
Yalnýz dün burada kimseler yoktu bugün alan çok olmuþ sanýrým, izleyici çok. Bazýlarý yancýlardýr zaten
Borsada benim metodu uygulayacaksýnýz,bu gibi hisselerde anlýk olacaksýnýz,3-5 nabýz yoklama yapýp trade yapacaksýnýz,aþaðýda 10 düþüþ payý vereceksiniz,onun altýna sarktýmý %50 stoploss,5-10 daha düþerse stoploss...bu þekilde eskiden 3 tl cývarýndan bölündüðünde bedellisine katýlmýþtým 1.50 bölünüþ rakamý %25 kar ve hadi bana eyvallah,peþi 1.10-1.30 gitgel,yukarýdaki metoda devam ve peþi 0.50 ve yüklenme buraya çakýldýðý için,1.50 fiattan sabýrla bekleyiþ postalama,5-7 giderken bile piþman olsam bile sattýðýmdan dönüp bakmadým taki 2 olana kadar,burada biraz trade yaptýk,huyunu bildiðim için yukarýdaki taktiklen bugün yine elveda...Bu ikili çok pis borsa kumarcýsýdýr,kim bunlar,Uður ve Rýza,yanlýz rahmetli olan babalarýhariç,çünkü tanýrdým,adam gibi adamdý...bunlar 4 kaðýtta bu kumarý uygulamýþ olup usaþýn içini boþalttýktan sonra 3 kaðýtlarýna yöneldiler,bunun yerine þimdi nýbasta Þaha, Mata oynuyorlar,piyonlarýda KY yemlikleri...ytd...![]()
beklenen hareketle baþladý
Dün tabandan 1.28den atlayanlara bile %10 eksi ile merhaba dedi. Alýcý çok oldu dün tabandan bu da yeni direnç 1.25 demek oldu![]()
1.15-1.16 acayip hareketler var cemaþ ta
Yer Ýmleri