Nibaþ ý ýeyho yu canlý tutuyor, bunda tabanlarý kaldýrýp gidecekmiþ havasý veriyor. Profesyonelce yapýyor bu iþi...
Nibaþ ý ýeyho yu canlý tutuyor, bunda tabanlarý kaldýrýp gidecekmiþ havasý veriyor. Profesyonelce yapýyor bu iþi...
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Ayýn 7 sinde de bir uðramýþtým. Arýza kap a alýþ duyurusu gönderiyordu. Çok profesyonel bunlar çok... Sermaye yüksek, dolaþýmdaki kaðýt gazel gibi, öz sermaye erimiþ... spekülatif iþlemlerle büyük vurgunlar vuruldu. Keza Avod da öyle... sýrada hangi hisseler var bilemiyorum...
Burada yer alan bilgi,paylaþým ve yorumlar kiþisel düþüncemdir.Yatýrým Tavsiyesi Deðildir.!!!
Öz sermayenin 10 katý fiyatta ÝÞLEM GÖRÜRKEN DE uyarmýþtým, haklýsýnýz, 4'yakýn tavanda iken...........
13.12.2018 tarihinde ÇEMAÞ DÖKÜM SANAYÝ A.Þ.paylarý ile ilgili olarak 0,95 - 1,14 fiyat aralýðýndan 17.000.000 adet satýþ iþlemi ortaklýðýmýzca gerçekleþtirilmiþtir.
Bu iþlem ile birlikte ÇEMAÞ DÖKÜM SANAYÝ A.Þ sermayesindeki paylarýmýz 13.12.2018 tarihi itibarýyla % 27,20 olmuþtur.
Saygýlarýmýzla,
IÞIKLAR ENERJÝ VE YAPI HOLDÝNG A.Þ.
Elinde satýlacak 64.464.000 adet hisse var...(%27.20)
64 milyon sarsýlacaksa hisse 0.4 kuruþa gelir o zaman .resmen satýþ kusuyorlar.ytd.zarar kol degil gövdeye sicradi
E alan kim birader ve Niye alýyor,
Satýþý anlýyorum.Sene sonu rýzaya para lazým.Vergiler,maaþlar ,primler .E kardeþide ötv hikayesi bitmeden araba koleksyonuna bi kaç ekleme yapacak heralde .
Bu ýþýklarda hikaye hep böyle.Kaçtan maliyetlenmek lazým kestirmek çok çok zor.tamamen kumar.
Ama klasik bir þekilde düþürüp düþürüp yükseltip satýyor çünkü bizzat rýza Kutlu Iþýk olarak buradan para kazanýyor.Diðer iþleri kadar burayada mesai harcýyor.
Diye tahmin ediyorum.
YTD
Hissenizle beraber nice mutlu yýllar dilerim arkadaþlar. Nikahýnýz kýyýlmýþtýr. Cenaze olarak bakmayýn. Borsada fýrsatlar bitmez![]()
Yer Ýmleri