ne rýzaymýs be herkesin beynine yer etmis ...adese ve cemas mecnurun himayesindedir
ne rýzaymýs be herkesin beynine yer etmis ...adese ve cemas mecnurun himayesindedir
Habire veriyorlar spek çok kar etdi
Þahsi fikrim kesinlikle mal topluyorlar maliyetim 0.73 2 - 4 arasý satarým ama asla yatýrým tavsiyesi deðildir ...
3 tavandan sonra bir kar satýþý sirkeleme geleceði kesindide 1 lere kadar ineceðini tahmin etmemiþtim ama sabah güçlü çýkýþýndan sonra tekrar tavanamý gidiyor diye düþünmeden edemiyor insan kendini
kapanýþ tahmini 1.22
borsaci.broker said:
Bugün 11:07
Alýntý Originally Posted by güven06 Yazýyý Oku
Ticarette temel bir kural vardýr. BÝR MALI ALIRKEN KAZANMAK..yatýrým yapmadan önce, o malýn gerçek deðeri ne olmalý, þu anki deðer o malý almak için cazip mi? Bunlar önemli kýstaslar.. kasasýnda 1.5 milyara yakýn para, 2 milyardan fazla özsermayesi olan 66 yýllýk ÞEKERBANKIN piyasa deðeri 1 milyar civarýnda...bu yüzden sizce de cazip deðil mi? Ayrýca %50 düþen odaþ var..adamlar milyarlarca liralýk altýn var dediler aksine þirketin birim fiyatý düþtü
arkadaþým mantýk bunu gerektiriyor. öyle muazzam þirketler var ki zarar yazmasý imkansýz. ayrýca her dönem yüksek kâr açýklýyorlar. örneðin SASA, örneðin EGPRO ama hâlâ yerinde sayýyorlar. ben iz sürerim, bunu bilir bunu söylerim. Türkiye' de bilonçoya göre kârlý þirkete yatýrým yapmak hikaye... buna raðmen CEMAS gibi oynak hisseler hep kazandýrmýþtýr. insan ister istemez yönleniyor.
CEMAS da abazan Türk erkeði gibi; evet çabuk boþalýyor ama yakaladýn mý da güzel pompalýyor.
Yeni Koza. Denilen þu ODAÞIN HALÝNE BAKIN
þimdi de 3 ay yerinde sayar CEMAS
...ORGE CEMAS ASUZU SASA PNSUT NETAS CONSE ODAS...
Yer Ýmleri