Bu gece 12 aylýk Blançoda gelebilir son gün sanýrým..
Bugun genel kurulu vardý acaba toplanabildiler mi
ytd
Özet Bilgi
2022 Yýlý Olaðan Genel Kurul Toplantýsý Sonucu
Yapýlan Açýklama Güncelleme mi ?
Evet
Yapýlan Açýklama Düzeltme mi ?
Hayýr
Yapýlan Açýklama Ertelenmiþ Bir Açýklama mý ?
Hayýr
Genel Kurul Çaðrýsý
Genel Kurul Tipi
Olaðan Genel Kurul
Hesap Dönemi Baþlangýç Tarihi
01.01.2022
Hesap Dönemi Bitiþ Tarihi
31.12.2022
Karar Tarihi
16.04.2024
Genel Kurul Tarihi
15.05.2024
Genel Kurul Saati
09:00
GK'na Katýlým Ýçin Pay Sahibi Olunmasý Gereken Son Tarih
14.05.2024
Ülke
Türkiye
Þehir
KIRÞEHÝR
Ýlçe
KIRÞEHÝR MERKEZ
Adres
Ankara Asfaltý.12.Km. 40100 Kýrþehir
Gündem Maddeleri
1 - Açýlýþ ve esas sözleþmenin 12. maddesi uyarýnca toplantý baþkanýnýn seçilmesi ve divanýn oluþturulmasý.
2 - Yönetim Kurulu 2022 yýlý faaliyet raporunun, denetçi raporunun ve finansal tablolarýn görüþülmesi ve onaya sunulmasý.
3 - Yönetim Kurulu üyelerinin 2022 yýlý hesap ve faaliyetlerinden dolayý ayrý ayrý ibra edilmesi.
4 - Yönetim Kurulu üyelerine ödenecek ücretlerin belirlenmesi.
5 - Yönetim Kurulunun 2022 yýlýna iliþkin kâr daðýtým teklifinin görüþülmesi ve onaya sunulmasý.
6 - Denetimden Sorumlu Komite'nin görüþü dikkate alýnarak Yönetim Kurulumuzun 6102 sayýlý Türk Ticaret Kanunu ve 6362 sayýlý Sermaye Piyasasý Kanunu uyarýnca belirlenen esaslara uygun olarak Þirketimizin 2023 yýlýndaki baðýmsýz denetime tabi finansal raporlarýnýn denetlenmesi ile anýlan kanunlar ve ilgili düzenlemeleri kapsamýndaki diðer faaliyetleri yürütmek üzere baðýmsýz denetçi olarak Birleþik Ekol Baðýmsýz Denetim A.Þ.'nin seçilmesine iliþkin teklifinin onaya sunulmasý.
7 - 2022 yýlý içinde yapýlan baðýþ ve yardýmlara iliþkin Genel Kurula bilgi verilmesi, 2023 yýlýnda yapýlacak baðýþ ve yardým sýnýrýnýn belirlenmesi.
8 - Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-17.1 sayýlý Kurumsal Yönetim Tebliðinin eki Kurumsal Yönetim Ýlkelerinden 1.3.6 numaralý ilkede belirtilen kiþilerin ayný maddede belirtilen 2022 yýlýndaki iþlemleri hakkýnda bilgi verilmesi
9 - Sermaye Piyasasý Kurulu'nun II-17.1 sayýlý Kurumsal Yönetim Tebliðinin 12 (4) maddesi kapsamýnda Þirketin 2022 yýlý içindeki üçüncü kiþiler lehine verdiði teminat, rehin, ipotek ve kefaletler ile elde edilen gelir veya menfaatler hususunda bilgi verilmesi.
10 - Yönetim Kurulu üyelerine Türk Ticaret Kanunu'nun 395 ve 396. maddelerinde sayýlan iþlemler için izin verilmesi.
11 - Dilekler ve kapanýþ.
Gündemde Yer Alan Hak Kullaným Süreçleri
Kar Payý Daðýtým
Genel Kurul Sonuçlarý
Genel Kurul Yapýldý mý?
Hayýr
Yapýlmama Nedeni
Þirketimizin 2022 yýlý Olaðan Genel Kurulu 15 Mayýs 2024 tarihinde toplanmýþ, azlýk pay sahiplerinin talebi üzerine toplantý Divan Baþkaný kararýyla 1 ay sonraya ertelenmiþtir.
Hak Kullaným Süreçleri Ýle Ýlgili Alýnan Kararlar
Genel Kurul Sonuç Dökümanlarý
EK: 1
2022 Çemaþ A.Þ. Olaðan GK 2.Toplantý Toplantý Tutanaðý .pdf - Tutanak
Ek Açýklamalar
Þirketimizin 2022 yýlý Olaðan Genel Kurul 2. toplantýsý 15 Mayýs 2024 tarihinde yapýlmýþ, azlýk pay sahiplerinin talebi üzerine toplantý Divan Baþkaný kararýyla 1 ay sonraya ertelenmiþtir.
Saygýlarýmýzla,
Yer Ýmleri