milletten tonla bedelli yapýp para topladýnýz, zarar etmek için mi CNC makineler aldýnýz, ahlaksýzlar..
...ORGE CEMAS ASUZU SASA PNSUT NETAS CONSE ODAS...
Buna kel rýza derler,yan bakana bir karete darbesinde indirir,zaten yatýrýmcýsýný sanal olarak indiriyor,aðýrlýðýný nibastan ve ieyho yana kullanýyor,gerçi oda 0.60 seviyesinden 90 yapmýþtý,peþi 7 yakmýþtý tabanlar serisiylen þimdi 19 cývarý oyalanýyor,bir ara 25 yapmýþtý gerisi gelmedi ,çoklarýn canýný yakmýþtýr bu kareteci bozuntusu,bende eski karateciyim 3 danlý olarak,ama vertikolu olduðum için bebeler beni döver,çünkü dengem bozuk,yolda giderken sola evriliyorum,yani yantiri gidiyorum,teknikleri bilsem bile ayakta durmaktan zorlanýyorum,zamanýnda neydik þimdi ne olduk,ferhat özserti iyi tanýrým,çoðu stili ondan öðrenmiþtim,ama benim hocam vedat tandoðandýr,ismet ýrazlanda çalýþtým,o biraz akrasifti,ferhatý hakký koþar yetiþtirmiþti...neyse bu hissenin yýldýz pazarda oluþu ironidir yeri göz altý pazarýdýr,7 idi þimdi 3 lerde sürünüyor![]()
Iþýklar Enerji, Çemaþ paylarýndan 31.855.000 adedi 101.208.100 TL bedelle sattý
13/11/2024 06:24:30
Iþýklar Enerji, Çemaþ Döküm Sanayi ve Ticaret AÞ (CEMAS) paylarýndan 31.855.000 adedi 101.208.100 TL bedelle sattý.
Þirket'ten KAP'a yapýlan açýklamada þu bilgiler verildi:
"Þirketimizin aktifinde bulunan Çemaþ Döküm Sanayi ve Ticaret A.Þ. (CEMAS) paylarýndan 31.855.000 adedi 101.208.100 TL bedelle , Borsa Ýstanbul A.Þ. (BÝST A.Þ.) ikincil piyasasýnda özel iþlem bildirimi ile piyasada oluþan fiyat üzerinden
Niðbaþ Döküm Sanayi ve Ticaret A.Þ.' ye 5.190.000 adet,
BND Elektrik Üretim Sanayi A.Þ.'ye 5.825.000 adet,
Özýþýk Ýnþaat ve Gayrýmenkul Yatýrým A.Þ.'ye 16.950.000 adet,
Çimtek Çimento Teknolojisi Mühendislik A.Þ.'ye 3.890.000 adet olmak üzere 12.11.2024 tarihinde satýlmýþtýr.
Satýþtan saðlanacak gelirler ilgili þiketlere olan borçlarýmýzýn kapatýlmasý için kullanýlacak olup, satýþ iþlemi þirketimizin aþaðýda yer alan 24.05.2024 tarihli yönetim kurulu kararýna istinaden yapýlmýþtýr.
Þirketimizin aktifinde bulunan 63.908.540,89 Adet Çemaþ Döküm Sanayi ve Ticaret A.Þ. (CEMAS) paylarýnýn karar tarihinden itibaren 1 yýl içinde yatýrým fonlarýna, piyasaya ve/veya Iþýklar Grubu Þirketlerine borsada oluþan fiyat üzerinden satýþý konusunda Yönetim Kurulu Baþkaný Sayýn Rýza Kutlu IÞIK'a yetki verilmesine karar verildi."
3,20 nin altına pek salmıyordu ama bu sefer 3,05 lere kadar verdiler. Var bır durum ama, neyse anlarız yakında.. ytd
SM-A556E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dibin dibi varmış valla, korkulur bunlardan.. ytd
SM-A556E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer Ýmleri