Halen satýþ var ciddi derecede ama karþýlanýyor gibi.
SM-J701F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Halen satýþ var ciddi derecede ama karþýlanýyor gibi.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Basmaya devam 100000 er 100000er. Milyonlarca lot var ne de olsa. Sabrýn sonuna geliyoruz
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayýn mühendis bugün ýcbc bankdamý bizim aða ?
Casper_VIA_V10 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet efendim. Onun yerine olsam ben de buraya gelmezdim. Bi albenisi olmasý lazým gideceði hissenin
Karanlýk oda öncesi ve sonrasý. Ýnvestteki amca kaþarlýða devam
Ak ýn satýþý normalde daha fazladýr.Amca Ak dan ayrýca kendi alým giriyordur.Birileri satýyor, baskalarý alýyor.
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Þu tabloya göre bugün çok rahat taban olurmuþ, istenmemis demek ki...
Ytd.
LG-D855 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabloda tabanlýk ne var anlayamadým? Takas fifti fifti alýcý satýcý dengeli taban neden olacak sayýn eskici?
Casper_VIA_V10 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri