Yalnýz cemas ta dikkat edin uzun süredir hisseyi takip eder girer çýkarým ...bir tabanlarsa kimse kurtaramaz...0.50'55 kuruslardan buraya gelmiþ hisse...!!!!
Yalnýz cemas ta dikkat edin uzun süredir hisseyi takip eder girer çýkarým ...bir tabanlarsa kimse kurtaramaz...0.50'55 kuruslardan buraya gelmiþ hisse...!!!!
Arkadaþlar bu forumlara 5 senemi verdim....Artýk özelden sorulara cevap vermeyeceðim....Kimsenin de arkadaþlýk isteðini kabul etmeyeceðim......!!!!
Bunca senedir sizler ve kendim için diplerde hisseler keþfedip çok yüksek hedefler verdim ama 2-3 yýllýk vadede de 5 e ,10 a 20 ye katladý hisseler....!!!
Benimle arkadaþ olmak isteyen topikte yazar....Ben bu topiklerde DELÝ gibi tek baþýma yazmaya devam edeceðim...Faydalanan faydalanýr.....Bu forumlarda yazarak MOTÝVE olduðum için bundan EN FAZLA FAYDALANAN kendimim......!!!!
Döndü arkadaþlar ,döndü........TATARRAMAZAN piyasalara döndü.......!!!!
2010 14 Ocakta 23 binden baþlayýp milyona vurmuþtuk....2018 19 Ocakta ise bu defa 28 bin tl ile baþladýk ,inþallah 3 yýl içinde bu 28 bin tlyi milyona vurduracaðýz Allah nasip ederse.....!!!
Bu süreçte de nasiplenen nasiplenir.....!!!
Sonunu düþünen kahraman olamaz.....Tek bir hisseye baðlý deðilim.....!!!
Paramý da asla tek bir MACERA hissesine baðlamam.....!!!
CEMAS macera hissesidir........Buradan 20 de olur,0.50 de.....!!!!
Demir den korkan TREN e binmesin......!!!!
Cemaþ ýn hiçbir garantisi yoktur.....Hayal kuruyorum CEMAS ta.....Ama inandýðým HAYAL bu...!!!
YEÞÝL STRATEJÝM......!!!!
Yeþil......Herþey wowwo ile baþlamýþtý.....1.80 lerden girip 5lerden satmýþtým......Karlýlýðýný artýrýp gözaltýndan çýkar dedim ama bu kadar kýsa zamanda olacaðýný zannetmemiþtim......Parasýz zamanýma da denk gelince nasiplenemedik açýkçasý YEÞÝL den.....!!!!
Gözaltýndan çýkýnca bir kýsa operasyonla milleti mallandýrýrlar diye düþünmüþtüm.....Ama bende de an az 500 lot olur diyordm ama nasip 201 lotaymýþ.....!!!!
Yarýn da tavan açacaðý aþikar ama çarþamba günü NORMAL GÜNBOYU ÝÞLEM e açýldýðýnda güzel bir hareketle 49 küsurlarla tavan olabilir.....!!!
Ama kýsa vadede her ne olursa olsun 1 yýl içinde yeþil in 100 tl olabileceðini düþünüyorum....!!!
Bu yüzden yarýn YEÞÝL satýþým yoktur....!!!!
BEYAZ STRATEJÝM......!!!!
6 aylýk brüt takas 9 temmuzda sona erecek.....!!!!
Bugün yer ayýrmak için 50 lot 130 dan satýþ yaptým,100 lot Beyazla 250 tlyi hedefliyorum.....Kimseye de tavsiye etmem.....!!!!
MACERANIN sonuna kadar her % 10 yükseldiðinde % 10 luk satýþ yapacaðým......!!!
100 lotu bu þekilde bitireceðim.....!!!!
Tatarramazan daha önce de sordum siz yongayý tavandan hemen alabildiniz. Acaba speðin 8 lotta olsa bunu kolay kaptýrmasý normal midir?
CEMAÞ STRATEJÝM......!!!!
Yeni bebe......!!!!
2 yýldýr pazarlanmaya çalýþýlan ama bir türlü pazarlanamayan bir MACERA hissesi...Mecnur un olduðu söyleniyor....!!!!
Ben 2 den 20 ye olan harekette tek lot CEMAÞ almamýþtým....Bu defa 20 tl hayaliyle bugün 3.51 den girdim.....Mal satma yok CEMAS ta......9 tl ye gelince bir durum deðerlendirmesi yaparým satýp satmama konusunda.....!!!
Sonuþ olarak yarýn CEMAÞ satýþým yok.....!!!!
Yer Ýmleri