Özel mesaj yazmayýn arkadaþlar.....Okumadan siliyorum.....Beni muhatap alan topiklerde yazsýn.Arkadaþlýk isteði de atmayýn.....!!!
Özel mesaj yazmayýn arkadaþlar.....Okumadan siliyorum.....Beni muhatap alan topiklerde yazsýn.Arkadaþlýk isteði de atmayýn.....!!!
Arkadaþlar tek bir hisseye bel baðlamayýn...Allah göstermesin ters bir durum olduðunda yýllarca elinizde kalabilir.....!!!
3-4 adet hisseniz olsun......!!!Portföyünüzü 3-4-5 hisseye bölünüz.....!!!
Borsada kaybettiðiniz veya kazandýðýnýz parayý unutun ve ELÝNÝZDEKÝ PARA yý ''Hangi hisselerle çoðaltýrým?'' ýn hesabýnda olun....!!!
Kaybettiðiniz parayý kurtarmak isteði sizi ÇOK RÝSKLÝ HÝSSELERDEN KAYBEDÝLEN PARAYI KURTARMA ÝSTEÐÝNE yöneltecektir...Bu da aksi ters bir durumda bataðýnýzý daha da derinleþtirecektir.....!!!
Ben burada Cemaþtaki hayallerimi yazýyorum .....Ya gerçekleþir ya da gerçekleþmez....Datagate,kront,egeen,beyaz,yeþil vs ile hisselerde bu hayallerim gerçekleþti inþallah Cemaþ ta da gerçekleþir......!!!!
Sonuç olarak ben burada aldýðým sattýðým hisseleri ve duygularýmý yazýyorum....Kimseyen ALIN-SATIN demiyorum.....Herkesin kararý kendinindir.......Ne kazanýyorsanýz, ne de kaybediyorsanýz ben bundan sorumlu deðilim.....!!!
Baþarý veya baþarýsýzlýk kendinizindir......!!!!
Selametle......!!!!
yonga 1100.40 tan 28 lot iþlem geçecek,11 lot da satýcý var....SÝLMEZLERSE.....Çok siliyorlar çünkü...!!!
Cemaþ,flap,beyaz ve ayen yolculuðumuz devam ediyor.....!!!
1 lot da nümunelik yonga....!!!
cemaþ 3.89,yonga 1100.40 flap,23.62,beyaz 135.50,ayen 11.56 açtý....!!!
Ayen 11.63 te,cemaþ 3.86 da,flap 23.50 de...!!!
ayenim 11.69....!!!
Cemaþým 3.87....!!!
Yer Ýmleri