genel para giriþi / para çýkýþý
![]()
genel para giriþi / para çýkýþý
![]()
Alikarataþ kardeþim ,prensibimdir.....Zirveden düþen kaðýdý tepki verecek diye almam....Benim elimde cumadan 3.000 lot cemaþ vardý...2000 lot da sabah açýlýþta 6.00 tlden aldým......Sonra 3.000 lot yukarýdan okuttum....... 2.000 lot cemaþ var elimde....
Benim CEMAÞ ta 20 tller HAYALÝM olmasýna raðmen 6.60 üzerine atmadýkça CEMAÞ almam.....!!!!
Ama bu bu defa 6.60 üzerine atarsak 6.600 lot cemaþ yaparým.....!!!
Sen bilirsin.....Karar senin......Flap grafiðine bak......4.5 -5 ten 3 tlye tabanlarý görürsün.......Ama sabredince 27 tlyi gördü....!!!
Ha flap -beyaz bu fiyatlara geldi diye CEMAÞ da bu fiyatlara gelecek diye bir GARANTÝ yok...Belki de 3-5 yýl CEMAÞ bu 6.60 zirvesini görmeyecek........Bizimkisi HAYAL SONUÇTA.....Herþey setbest HAYAL de....!!!
Karar senin kardeþim.....!!!!
Bi .ok yapmayan Ieyho sayfasý
Bu baþlýðý þu anda 51 kiþi okumaktadýr. (8 üye ve 43 ziyaretçi)
bigdata, altust, apsent25, ayn, Helde, mavýbeyez, NEDEDÝN, özkan
Bugun %30 marjda hareket eden Cemas sayfasý
Bu baþlýðý þu anda 50 kiþi okumaktadýr. (9 üye ve 41 ziyaretçi)
bigdata, Batuhanekenel, bolingerbandý, erol14, rockman, Samerg, tatarramazan., Terazi, tiger
Bu tablo bile birþeyleri anlatýyor.. ytd
CEMAS Konsolide 2017/12 Aylýk DÖNEM KARI (ZARARI): -38627363 Ana Ortaklýk Paylarý: -35558603
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardýr. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Þeker fabrikasýný nasýl alacaksýn Rýza bu zararla
Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
ÝÇÝNDE NE VARSA ONU KUSARSIN
Herkes bir yaþam seçer ve seçtiði yaþamýn bedelini öder.
[QUOTE=Suncity78;1853096]Þeker fabrikasýný nasýl alacaksýn Bunlarýn en büyük özellikleri benim gibi Enayiler sayesinde borsadan para kazanmaktýr
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
þirketin bürüt karý önceki yýlýn ayný çeyreðine göre %77 kar etmiþ
Nerdesin Vartolu Ramazan
Yer Ýmleri