Ulan yine takildik oltaya 1.38 den aldik 46_ 47 dedi satmadik ne ac gozlu bir varligiz yapistirdiler afis gibi
SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ulan yine takildik oltaya 1.38 den aldik 46_ 47 dedi satmadik ne ac gozlu bir varligiz yapistirdiler afis gibi
SM-A530F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kardaþlar takmayýn kafanýzý...oyun bunlar.....ýþýklar sattýysa birileri aldý bunu....yarýn belli olacak.....kalan %34 ü satmazlar ise satacak baþka adam yok....iþin büyüðü dipte gerçekleþmiþ.....agalarýn vardýr bir bildiði.....bedelli ise gireceðiz...elbet gün gelecek çýkacak ....psikolojik oyun bunlar
Yyapý da aynýydý birileri satýyorsa birileri de alýyor alanlarýn vardýr bir bildikleri dediler hep. Patron 1.65den baþlayýp soluksuz 0.29 a kadar sattý.
Alanýn bir bildiði vardý da niye uçurmadý hala 0.28 yyapý
Dikkat etmek lazým,
kardaþlar korkmayýn þirketin zararýnýn %80 ni kur farklarýndan....þirketin cirosu artýyor...son dönem bilançoda zarar önemli ölçüde azalacaktýr...ciroda iyi bu tamamiyle klasik borsa oyunu
46 mil açýða satýþ yapýlmýþ. Bu satýþýn bir karþýlýðý olacak gelen habere nasýl tepki verecek yarýn göreceðiz. Hiç beklemedimiz bir hareket yapma ihtimali bana göre hala var bu operasyonun daha nekadar süreceði belli deðil. Bekleyip göreceðiz.
sevgili arkadaþlar ben bu kaðýdýn 6.00 lira iken 4.80'e taban yediðini ertesi gün de 5,25'leri gördüðü, 4,35 iken 3,48'e taban yiyip yine ertesi gün 4,02'leri gördüðü günleri de biliyorum....lütfen biraz sabýr.....tabi 6,85'ten 5,48-4,39-3,52 ve 2,82'ye kadar 4 gün boyunca dip yaptýðý günleri de biliyorum....ayrýca son olarak; bu ay içinde en fazla 1 kere ilk yükselen 15'e girdi....geçtiðimiz kasým ayýnda 5, ekim ayýnda 6, eylül ayýnda ise 5 defa ilk yükselen 15'e girdiðini de biliyorum...ve diyorum ki hala ilk 15'e girmesi için önümüzde aralýk ayý sonuna kadar yarýn dahil tam 17 seans var......hayýrlý iþler......vesselam.....sevgi ve saygýlarýmla.....
.....................yazdýklarým asla ve kat'a yatýrým tavsiyesi deðildir....................
sayýn Galip sizin maliyet gayet düþük bence , ben ve benim gibi maliyeti yüksek bir sürü ky var maalesef.
Bi cacýk olmaz bu saatten sonra bu CAMÝÞ tan, pardon CEMAS tan. Ara ara kedi sýçramasý yapsa da sonu belli: Kuruslar[emoji41][emoji41][emoji41]
Lenovo P2a42 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri