NÝBAÞ 2.4 milyon kar açýklamýþ, ÝEYHO vergi dairesine 5.733.984 zarar bildirmiþ, NÝBAÞ ýn % 10 u CEMAÞ ýn 240 bin payýna düþer, ÖZ IÞIK ÝNÞAAT VE ENERJÝ kar ederse % 99 u CEMAÞ ýn. ÝEYHO nun CEMAÞ taki payý 1.83. Olay ÖZIÞIK ENERJÝNÝN kar etmesine baðlý, kar ederse bilanço iyi gelir, zarar ederse CEMAÞ ýn karýný götürür.
YTD
Bugün hareketli 1.60 cývarý oyalanýyor.
Çok uzun zamandýr hissedeyim sat al yapmadým bir sürü güzel haber KAP a gönderildi hal bu nasýl bir þirket ve sonucu nasýl bir hisse olacaðýna karar ver büyük oyuncu veya oyuncular
Çok güzel bilanço...umarým fiyatlanýr bundan sonra.. 6 aylýkta 54 m kar
Hisse özkaynaklarýný artýrdý karýný artýrdý gelgelelim spekülatif hisse tabirini haketmeye devam ediyor
Rýzaaaaa Rýzaaa gene sermaye tavaný ile oynuyorsun.! 1.500milyon da nedir ? cemaþ lan bu þirket 4 dene cnc sipariþi verecem diye 20 kere kapa haber yolladýn.! yerli oto mu yapacan bu sermaye ile??
Bildiðim tek þey, hiçbir þey bilmediðimdir...
Namýk Kemal
Çok Zeki borsa’cýmý oldun Cemas akýllýlarý kar da hisseyi baskýla çaðdýþý spekülasyon anlayýþý zayýf korkak bir uslüp tebrik ederim sebebi olanlarý
Yer Ýmleri