Kel çaktırmadan 5.30 üstüne attı![]()
Kel tavan çektirmiş 5.43...ulen sattırdın bize şimdi bu ne![]()
NİBAS'a gareziniz neden,bu hisseyi 90 yaptır şimdi sründür,zaten bu kelin sistemi budur,birisini uçurur diğer hissesini düşürür.
6.20 üstünde gezeliyor...daha düne kadar 4.20-50 oyalanıyordu,ulen kel gömümü buldun,neyse zararı olan zararını düzeltsin 6 üstü iyi para...
6.44 yaptı indirdi 6.10,önce 5.68 yaptırmıştı,kakalamak için ky arıyor,öyleya ky kısmında para çok,adam acına ölüyor kumar oynuyor zaten buda kumar hisesi,bie adese bunun gibi mangalda kül bırakmıyorlardı bir şey yazdığımda canıma ot tıkıyorlardı,adam hissenin yarısını satacam dedi vede sattı,180 olan hisse 1.04 oldu,bunu SPK iş birliği ile yaptı,benimde vardı 1.50 maliyetim vardı,birşey değil 5-10 K kadar birşeydi
![]()
Bunu durdurdu şimdi nibasa yüklendi,4.43 tavanda 2 gündürde tavanda,4 yapınca postaladık,bilemezsindi kelin ne dümen çevirdiğini,adamın imajı bu birini indirir diğerini çıkartır,adese tek elden çalışıyor yobazın önde gideni,parayada ihtiyacıda yok keyfi hareket eder arkasındada iktidar var,öyle olmasaydı 4 tl olan hisseyi neden 1 cıvarına indirsin,şimdi 1-20 arası oyalanıyor,belki yine vardır elinde satmak için...
6.45 tavan çektirmiş kel,bana göre inandırıcı değil sadece trade yaparım bunda,öyleye 10 cıvarına çıkart peşinden 3 cıvarına indir,6 sonrası peşini bıraktım cehenneme kadar yolu var,NİBAS 5 üstünde,oda zamanında 90 yapmıştı,bunlar hep ayni yolun yolcusu![]()
Yer İmleri