Estaðfurullah hocam, ne özrü rica ederim..
Hocam benim tahminim firmada güzel bir hikâye veya beklenti var sanýrým, tüm bu hisse satýþý haberleri falan, tahtada küçük yatýrýmcýyý silkelemektir, geçmiþte tahta da yapýlan al satlar ile ilgili bende bir sürü fotoðraf mevcuttur, onlarý bir gün dosya halinde SPK ya vermeyi düþünüyorum.
Hocam küçük yatýrýmcý veya büyük yatýrýmcý sorunuza gelince inan kriterleri nedir bilemiyorum. Ama bir borsacý arkadaþým aþaðýdaki videonun 22'nci dakikasý ile 24'üncü dakikasýna kadar benden böyle bahsetti geçenlerde. https://youtu.be/AZvb0-VE8s8
Bu arada Ahmet hoca deðerli bir insandýr, güzel temel analiz yapar ve 45 Bin üzerinde abonesi vardýr.
Yazdýklarým Al-Sat-Tut ve yatýrým tavsiyesi deðildir.
Kesinlikle yanýlýyorsunuz teknolojiyi kullanmayý bilmiyorsanýz o benim sorunum deðil, orda Ahmet hoca canlý yayýn yapiyor ve baþkasýnýn yorumuna cevap vermekte. Videoyu tekrar açýn bakýn yorumumu görürsünüz belki, orda 1994 yýllý lise mezunuyum diyorum ve Ahmet hoca yorumumu gördükten sonra tekrar benim hakkýmda konuþuyor. Ama niyetiniz farklý ise ben bir þey diyemem. Sahi sizin nikinizde niye 63 rakamý var?? Ben Urfalýyým diye benim 63.
63 uður rakamým...Biraz da Celha dan söz edelim.. Yoksa paylaþýmlar chat muhabbetine sayýlýp, banlanabiliriz..
Bak yaa... Teknolojik kelimeler kullanmýþým.. Dün 12.20-12.25 aralýðý çýkmýþtým.. Þimdilerde 11.65-70 aralýðýnda.. Girilir mi dersiniz?? Ýkonlarla/ emojilerle anlatýrsanýz ytd olur.. Cezaya düþmeyiz..
Yer Ýmleri