4 99 direnç olacak artýk bekler dururuz.
Bence zor deðil. Bu güne kadar düzenli kar açýklamamýþ. Borç ödemiþ, yatýrým yapmýþ vesaire. Onun için fazla dikkat çekmemiþ olabilir. Ancak bu günler geride kaldý diyebiliriz. Þirket, yaptýðý ciro ve gerçekleþtirdiði kar ile dikkat çekmeye baþladý. Bu durum mutlaka birileri tarafýndan görülür ve gereði yapýlýr. Bu iþler 22 miyon dolara olmaz.
Adamlar bizi elimizden tutup 5,30 lara þöyle bir gezdirdi, sonra getirip yerimize oturttu.
5,20 ye satýþ yazmýþtým, sonrasýnda tavan olabilir diye tavana çektim. Yani kar zarar yok.
Ýzlemeye devam, baþka çarem yok.
Eþek arýlarý kim? Tahtayý kim baskýlýyorsa o. Bizim eþek arýlarýyla iþimiz yok. Mal ucuzken alýnýr. Küçük yatýrýmcý için hissenin ucuz olmasý önemli. Gerçekten ucuz sanayi hissesi kalmadý. Demisaþ Döküm gözüme iliþti ama orada da çaycý var.
Not: Silkeleme hareketleri yapýlýyor olabilir. Bence korkuya gerek yok. Orta-uzun vade düþündüðümüzde kesinlikle ucuz. Yüzde üçün beþin peþinde koþanlarý bilemem. O tipler zatem maceracý olur. Buðün burda yüzde 5 alýr, yarýn baþka bir hissede yüzde beþ kaybeder.
Birkac hafta tatil gibi duruyo.Hayýrlýsý biz eskiler çok gördük gitgelleri.üzücü ama çelik halat.yýllarýn alýskanlýðý.ytd
Yer Ýmleri