Sadece salakca
Sadece salakca
Bir bakýþ açýsý...ama doðru ama yanlýþ...
Dün kapanýþý itibarýyla bugün þu anda hisse %7,04 aþaðýda.Belki çok daha aþaðýya gidecek bilemeyiz.
Ancak spek bu haraketi bir avuç CELHA yatýrýmcýsýna karþý yapmaktadýr.
Þimdi düþünürsek 3,3 milyon lot senedin en fazla dýþarýda olan kýsmý 300 bin lot vardýr veya yoktur.
Gelen temettü miktarý öyle hiç de azýmsanmayacak bir rakam.Daha ne versin? karýna göre gayet güzel temettü.Kaldý ki mesele sadece temettü miktarý ise hiç temettü vermeyen veya komik derecede temettü veren THY,PEGASUS,ASELSAN benzeri senetlerin o zaman fiyatlarý neden aldý baþýný gitti? Teknikçiler diyecekler ki;o senetler ucuz kalmýþtý.Tamam da CELHA Allahýna kadar ucuz o zaman.Sana arsasýný vermezler bu piyasa fiyatýna.Ürettiði ürünler ise ölmez yitmez yýlýn 365 günü talep gören ürünler.
Þahsen elime kalan mallarý vermedim diye üzülmüyorum.Tek derdim þimdi bekleyip ileriki günlerde spekin senedi 5 TL'lere getirip getirmeyeceðidir.Þayet böyle bir iyilik yaparsa sýrtýndaki yükü hafifleteceðimden emin olmalýdýr.Sen daha 3,3 milyon otu yönetemiyorsun kalkmýþ spek olmuþsun.
Mallar kaptýrýldý patron kýzgýn
Bayagý bir zaman iþ olmaz beklemeye devam
6.00 a 60k satýþ girdi kaðýdý baskýladý , o 60k dan nerdeyse hiç lot satýlmadý ve þu anda kaðýt 5.80 de . 6.00 daki satýþýda sildi
Stoplarý çalýþtýrdýlar , çakal kurnazý
Bugunki pasta lutfen
Ak yatýrýmdan alislar hep en yukardan deli gibi alýyor.Garip bekleme ucuz dan alacak garibim.Bilancoyla gitmediðini gösterdi kaðýt.Merill ,credisuis ve þeker bugün kaðýdý tokatladilar.Tacirler aldýðý mallarý anlasmali olarak ak yatýrýma veriyor.Ben þahsen kafa olarak karýþýgim.Bu trend böyle bir finansallarla yukarý gibi duruyor.Dk da son kara göre ucuzladý.hayýrlýsý.yuzmilyon piyasa deðerine alýþýk deðil garibim...Yarýn biraz soðumasý lazým.ytd
Yer Ýmleri