celha bugün, özellikle geçtiðimiz cuma günü yaptýðý ve koruduðu sert yükseliþi güzelce hazmetti.bir hissede teknik ancak bu kadar çalýþýr.hisse 3,29 seviyesinde gelen satýþlara müthiþ bir set kurdu ve bu seviyeyi inatla korudu.kapanýþýnýda 3,34 seviyesinden yaparak gözünü 3,41 seviyesine dikti.yarýn 3,41 seviyesi takip edilebilir.bu seviye kýrýlýrsa sonrasýnda 3,47 ve 3,53 seviyeleri takip edilebilir.iyi durdu bugün.iþlem hacmi arttýðý günlerde ki kadar çok deðildi.hatta cuma ve salý günü ile karþýlaþtýralamayacak kadar azdý.ancak daha da geçmiþe göre deðerlendirilecek olursak ciddi artma eðiliminde olan iþlem hacmi hisseye olan ilgiyi gözler önüne seren somut bir veri olarak görülebilir.celha'da son bilançoyla birlikte daha pekçok þeyde pozitif deðiþiklikler yaþanýyor.en azýndan veriler böyle söylüyor.umuyorum ki doðru söylüyorlardýr.veriler numara yapmayý ve yalan söylemeyi pek beceremezler.ben verilere güveniyorum.saygýlar selamlar.YATIRIM TAVSÝYESÝ DEÐÝLDÝR! !!
Burada yer alan yatýrým bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatýrým Danýþmanlýðý” kapsamýnda deðildir. Yatýrým danýþmanlýðý hizmeti, Aracý Kurumlar ile müþteri arasýnda imzalanacak yatýrým danýþmanlýðý sözleþmesi çerçevesinde sunulmaktadýr.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir.
Yer Ýmleri