Deðerli kardeþlerim; yorumunuza grafiðinize saygým var elbet.Ancak,anlayýn artýk !bu senet grafik senedi deðil.Spek senedi de deðil.
Bu senet Fabrika üst yönetiminin kontrol ettiði bir senet.Topu topu halka açýk 3,840.000 lot var. bunun en az %70-80'i toplu.Bu senette yatýrýmcý sayýsý çok az.Onlar da küçük lotlardalar.
Burada mesele þu;
Üst yönetimin taþýma maliyetini düþündüðü yok.Onlar az sayýdaki ky'ye yüksekten verip düþükten alarak bunu kapatýyorlar.
Þirket zararda olduðu için senedi buralarda tutmalarý kolay oluyor.Bu yüzden kimse raðbet etmiyor.Tahtadaki al satlarýn neredeyse tamamý yönetime ait.
Bana göre yaptýðý iþ,fiyatý,sermayesine göre gerçek defter deðeriyle borsanýn en ucuz senedi.
Kimseye al,sat,tut,yut demiyorum.Her bacak kendi koyunundan asýlýr.
Sayýn behzat biz hissede operasyon yapmayacaðýz, bu sebeple malýn toplu olmasý o kadar da önemli deðil.
Nisan 2018 tarihinden beri hisse düþün pozisyonunda idi.
Yaklaþýk 5 aydýr da stabil halde. Toplanma bölgesinde.
Yönetim Kurulu üyelerinde de mal varsa onlar da hisselerinin deðerlenmesini isteyeceklerdir.
ilk 6 ayda açýklanan dönem zararý ile temettü zor görünüyor.
Ancak faizlerin düþmesi ile birlikte inþaat sektörünün canlanmasý, yurtdýþýnda kurulan þirketin çalýþmalara baþlamasý ve ihracata nasýl bir etkisinin olacaðýnýn görülmesi, hissenin deðerlenmesinde bakýlacak kriterler arasýndadýr.
Ditaþta sürünüyor Doðan bunlarýn hepsini toplamýþ keyf çatýyor.
Koskoca Türkiye'de acaba aptal olan ben miyim?
Evet ekonomi kötü.Güven de saðlanabilmiþ deðil.Þirket ise borçlu ve zararda.Bu yýldan umut yok.
Peki ama; borsada sektöründe tek senet.Sermayesi çok çok düþük.Þu anki piyasa deðerine göre gerçek fabrika deðeri en az dokuz kat desem kimse itiraz eder mi?
Bu durum böyle gitmeyecek.Gelecek yýl kara geçecek.Üretimlerinden beton demetinde büyük bozgun oldu ama diðer ürünlerin satýþý ihracatta büyük baþarý görterilerek arttý.
Spekinin fiyatý bu kadar ucuz tutabilmesinin sebebi; gerçek yatýrýmcý ve alýcýsý yok.Bana göre borsanýn çok ucuz kalmýþ ve üretimiyle de en güzel senetlerinin baþýnda geldiði halde bazen düþünüyorum; en akýllý ben miyim? yoksa en aptalý mý benim?
Bugün kur kapanýþý var bilanço dönemi.. euro düþüþü oldukça yarýrordu celha ya yanlýþ hatýrlamýyorsam
Lenovo P1a42 cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Bunlar savunma sanayine girecez deyip duruyorlardý ditas üzerindenmi celha üzerindenmi ikisi üzerindenmi yoksa hiçbirimi belli deðil.. Tel yapmak için arge merkezi olmamýþlardýr herhalde. ben umutluyum... Doðan Grubunun bütün kaðýtlarýný aldým.. Hayýrlýsý..
CLT-L09 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri