sayýn Behzat abi geriye doðru forum okuduðumda en teferruatlý yazýlar size ait olduðunu okudum, uygun bir zamanda son bilanço ve bedelli onaylanmasý þirketin son durumu hakkýnda temel olarak yalýn sade olarak bizleri bilgilendirmeniz memnun oluruz þimdiden teþekkür ederim
burada yazdýklarým kiþisel düþüncemdir , baðlayýcýlýðý yoktur yönlendirme babýnda deðildir...yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn...
31.12.2020
Net Dönem Karý veya Zararý
-8.131.158
Ödenmiþ Sermaye
16.500.000
TOPLAM ÖZKAYNAKLAR
24.020.820
Spek kucaðýna býrakcam hiç þüphen omasýn
SM-J720F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Parasýný büyütürken küçülen insanlarlardan eyleme Amen
Sizi liste baþýna aldým zamaný gelecek helallesecegiz ama ben DEÝSTÝM
Deðerli kardeþim; Ýstanbul'dan üç ay önce taþýndým.Taþýndýðým yörede internet altyapýsý olmadýðýndan bilgisayar kullanamýyorum.Mesajýnýzý tesadüfen gördüm.Celha konusunda söyleyeceðim çok þey var ama sonunu söyleyeyim.Mümkünse sonuna kadar tutun senedi.
Sayýn abim; teþekkürler...iyi akþamlar....
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
burada yazdýklarým kiþisel düþüncemdir , baðlayýcýlýðý yoktur yönlendirme babýnda deðildir...yatýrým tavsiyesi olarak algýlanmasýn...
Borsa bugün agresif düþtü.Sebeplerinin baþýnda muazzam yabancý satýþý var.Çýldýran virüs bulaþýlarý da etken bir olumsuzluk.Aslýnda bizim gibi ky'ler için alým günleri böyle günlerde ufak ufak alým þeklinde olmalý.Ne kaybediyorsak kelepir alým yapamadýðýmýz için kaybediyoruz.Bugün CELHA speki senedi 7 TL nin bile altýna salabildi.Þahsen ufaktan o verdikçe ben alýyorum.Bu alýmlarýn sebepleri de þunlar;
1) Aydýn Doðan'dan bizzat TV de duyduðum ;dünya çelik halat piyasasýnda önemli fýrsatlar olduðu.
2) Bedelliden elde edilen paranýn Euro borcunun bir kýsmýný ön deyebileceði.
3) bu yýl için ve sonrasýnda celha'nýn satýþlarýnýn muazzam artacaðý beklentim.
4)Kanal Ýstanbul projesinde beton demetine büyük ihtiyaç olabileceði düþüncem.
Ve iþte bu sebeplerden dolayý spek senetten umudu kestirmek için elinden geleni yapýyor.
Yer Ýmleri