Forumun en sessiz topigi çok ky yok herhalde burada
SM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Forumun en sessiz topigi çok ky yok herhalde burada
Res Tantum Valet Quantum Vendi Potest
30 Aðustos Zafer Bayramýmýz Kutlu Olsun.
Kimse yok mu burada
Yok..[emoji846][emoji846]
is the average of five people around the human..
Harbiden 400 kusur hisse forumu içinde en sessiz olaniSM-A505F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çoðu yabancý fonlarda hissenin, borsadaki en yüksek yabancý oranlý hisselerden birisi ve Þubat'tan beri TR'den yabancý çýkarken, bizde oran nerdeyse hiç deðiþmedi. Benim gibi yatýrým amaçlý hissede olanlar var sanki ama çok konuþmuyoruz, ben birkaç kere yatýrýmcý iliþkileriyle yazýþtým, piyasanýn içindekiler bilir Duygu Ýnceöz, TR'deki en iyi, Avrupa'da da sayýlý IRcilardandýr bana kalýrsa, müthiþ yardýmcý olur sorunuz varsa.
Mavi, bu ülkenin içinden gelen hem yurtdýþýnda hem içerde katma deðerli ürün satma kabiliyetinde olan ve kurumsal, þeffaf ve efektif yönetilen ender firmalardan. Þu anki fiyatlar tamamen makro durumun çýkardýðý sonuç, bence Mavi 200mio EUR piyasa deðerinin çok üzerinde olmayý hakediyor. Avrupadaki birçok EM fonuna bakarsanýz son yýllarda TR pozisyonlarýný iyice azalttýklarýný görürsünüz ama birçoðunda Mavi var ve hatta en büyük pozisyonlarýndan biri çoðunlukla. Dediðim gibi þirket güven verebiliyor çünkü yatýrýmcýsýna birçok yönüyle. Ýlerleyen zamanda TRde en çok güvendiðim pozisyonlarýmdan birisi.
Kliþe bir durum var maðazalar avm de avm lerde uzun süre kapalý kaldý diye bilanço kötü olur diye. Mavi nin e ticaret satýþý yok mu?
Hocam elbette var ancak 5-10% civarýndaydý cironun normalde, tabi çok hýzlý büyüyor yýllardýr. Çeyreklik sunumlardan görebilirsiniz. Ayrýca þirket Aðustos ortasýnda 2 sayfalýk bir deðerlendirme yayýnladý, okumanýzý öneririm (yatýrýmcý iliþkileri sayfasýnda, duyurular bölümünde). 2.çeyrekte 3 katýna çýktýðýný söylüyor online'nýn mesela.
Yer Ýmleri