Artan
Azalan
Ýþlem
BIST 30
BIST 50
BIST 100
NASDAQ 100
Hisse Fiyat Fark% Hacim (TL) Düþük / Yüksek
3,30 10% 146,49 Mn 3,07 / 3,30
57,25 9.99% 56,90 Mn 56,25 / 57,25
7,71 9.99% 491,62 Mn 7,00 / 7,71
16,62 9.99% 64,21 Mn 15,15 / 16,62
24,02 9.98% 74,92 Mn 21,90 / 24,02
277,50 -9.98% 13,82 Mn 277,50 / 277,50
16,45 -9.96% 2,70 Mr 16,45 / 17,86
201,80 -9.91% 945,09 Mn 201,60 / 227,50
6,33 -8.26% 273,01 Mn 6,27 / 7,00
152,00 -7.26% 1,07 Mr 150,50 / 164,20
256,50 3.85% 10,51 Mr 241,50 / 257,75
294,50 1.99% 10,31 Mr 289,25 / 294,75
66,35 1.14% 6,56 Mr 65,65 / 67,70
72,80 -3.7% 6,20 Mr 68,05 / 73,85
13,16 1.7% 5,28 Mr 12,99 / 13,27
16,84 4.14% 568,67 Mn 16,17 / 16,86
321,00 0.16% 4,63 Mr 316,00 / 324,75
194,00 -0.61% 4,07 Mr 191,40 / 198,20
684,50 1.11% 2,08 Mr 673,50 / 690,00
87,85 0.11% 372,30 Mn 86,70 / 88,40
108,50 0.46% 302,58 Mn 106,00 / 109,70
321,00 0.16% 4,63 Mr 316,00 / 324,75
27,40 1.63% 161,96 Mn 26,98 / 27,52
10,84 2.55% 180,74 Mn 10,56 / 10,98
77,20 -1.97% 770,00 Mn 76,90 / 79,65

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj

Masrafsýz Bankacýlýk + 1.000 TL Nakit! Enpara’dan Çifte Avantaj
Sayfa 1/13 12311 ... SonSon
Arama sonucu : 97 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: Sen Benim Düþlerimdin Hiç Yaþayamadýðým (Ayrýlýk Mektuplarý) Serdar YILDIRIM

1. Sen Benim Düþlerimdin Hiç Yaþayamadýðým (Ayrýlýk Mektuplarý) Serdar YILDIRIM

Sen Benim Düþlerimdin Hiç Yaþayamadýðým (Ayrýlýk Mektuplarý) Serdar YILDIRIM

Seni gizli sevmiþtim kimseler bilmiyordu ve sen bilmiyordun sevdiðimi. Adýn özlemdi, adýn hüzün adýn hasretti benim için…Ben seni sensiz sevmiþtim karanlýk gecelerimin yanlýzlýðýnda ..Seni yaþýyordum sonbaharýn hüznünde, seni yaþýyordum yorgun yüreðimde ama haberin yoktu senin. Ve gün geldi dilimden döküldü kelimeler , Bak dedim seni seviyorum ben..Kýzacaktýn biliyorum ama kýzmadýnki…Þaþýrdým, mutlu oldum. Çünkü Sende seviyordun beni Sende istiyordun.

Bir yasak düþtü bizimkisi sevgili . Yaþamanýn yasak, sevmenin yaþak olduðu bir düþ. Sen benim düþlerimdin hiç yaþayamadýðým .
    Seni öyle seviyor öyle istiyordumki kelimeler yetmezdi anlatmaya.
    Sana kavuþmaktý mutluluklarýn en güzeli.
    Bir ömür kollarýnda olmak, sana dokunmak ve teninin kokusuna çekmek..
    Ne güzeldi sana aþkým demek…
    Ama ben hiç doyasýya aþkým diyemedim sana ve doyasýya çekemedim teninin kokusunu.
    Ben seni çok seviyordum sevgili.
    Sen Yasaktýn Bana Ve Sevmek Yasaktý..
    Sonra Gittin Ellerimi Boþlukta Býrakarak…
    Ve Ben Artýk Sensizdim, Hüzün Dolu Bi Çare…
    Yokluðunda Hep Seni Düþündüm..
    Sana Sýðýndým,
    Þimdi Ben Gidiyorum Bir Daha Dönmemek Üzere.
    Sensiz Yaþamanýn, Nefes Almanýn Bir Anlamý Yokmuþ Bunu Bugün Bir Kez Daha Anladým…
    Bana Sevdaný Helal Et
    Ve Hiç Unutma Beni
    Sonbahar Akþamlarýnda Yapraklar Dökülürken Sensizliðin Baþkentinde Olacaðým..
    Ve Sonsuza Kadar Seni Bekleyeceðim Orada.
    Belki Orada Kavuþuruz Sevgili..
    Serdar YILDIRIM

2. Ve Bir gün gözlerime bakýp diyeceksin ki yarým kalmasaydý keþke...
    Serdar YILDIRIM

3. Ýçim içime sýðmýyor, gözlerim ýþýl ýþýl erkenden kalkýp en güzel giysilerimi giyiyorum, aynanýn karþýsýna geçip süsleniyorum, garip bir ateþ , bir heyecan sarýyor bedenimi. Saný geliyorum bugün. Evedin çýkýyorum adým adým yürüyorum ama bitmiyor bu yol, sanki bin yýl geçiyor her adýmýmda. Yüzüm ilk defa gülüyor yýllar Sonra. Yürüdüðüm yollarda saðýmda solumda etrafýma baktýðýmda her yerde ve herþeyde seni görüyorum. Ýlk kavgamýzý ve ilk ayrýlýðýmýzý yaþadýðýmýz parktayým duruyorum…Birden Yüzümde bir sýcaklýk hissediyorum, yanaðýmda ilk öpücügü ve sonrasýnda yediðim tokatýda burada yaþamýþtým. Hatýrladýkça içimden bir þeyler kopuyor, caným yanýyor. Sensiz nasýl bir þeymiþ sensiz kalýnca anladým. Tarif edemiyorum sensizliði acý, hüzün, gözyaþý hasret ,yeri hiç dolmayacak bir boþluk ve daha neler neler.
    Aþk bumu diyorum , aþk acýmý, aþk ayrýlýk mý, aþk sensizlik mi. Derin bir of çekiyorum baþým önüme düþüyor. Yürüyorum yine yola devam ediyorum. Seni son gördüðüm, seni son kez öptüðüm, seni kalbime gömdüðüm yere geliyorum. Yere oturuyorum ve dalýp gidiyorum geçmiþe. Mutluluk, aþk, sevgi ve hüzün yani sen yani geçmiþim geliyor gözlerimin önüne. Yaþanmamýþlýklarýmýz geliyor gözlerimin aklýma, ben hiç kapýna gelemedim ellerimde çiçeklerle ve hiç bir gece sana sarýlýp uyuyamadým. Oysa ne tatlý düþlerimiz vardý, evlenecektim ama hiç evlenemedik biz ve hiç çocuðumuzda olmadý. Hep bizim hüzün ortamýydý yaþadýðýmýz sonrasýnda.Öyle zorduki severken ayrýlmak var olduðunu bile bile senden kopmak, koparýlmak öyle acýki. Bilmiyordum ne yapacaðýmý bir deðil bin bilinmeyenli bir denklemin en son karesindeydin. Sanki her cçözümden sonra eksileceðine bilinmezlik bir yenisi ekleniyordu ve ulaþamýyordum sonuca…
    Günler geçiyordu ama öyle zor öyle sýkýntýlýydýki tarifi mümkün deðil. Bir akþam üstü öldün sen. Yüreðim seni son yolculuðuna uðurladý, bir daha geri dönmeyecektin. Son limandan kalkan son gemiye binip ayrýldýn buralardan.
    Seni Ýlk buluþtuðumuz, ilk öpüþtüðümüz , ilk kavgamýzý ettiðimiz yerde býrakýyorum.Rahat uyuy meleðim. Ölen bir beden, ölen bir insan ölen bir can deðildir. Bir aþkýn, bugünü ve yarýnýný, bir aþkýn umutlarýný topraða veriyorum. Hadi mutlu ol ben bendesi seni yaþayacaðým bir ömür boyu.
    Kaçmayý denedim kaç kez doþduðum büyüdüðüm, güldüðü bazen hüzünlendiðim, seni yaþadýðým ve sensiz kaldýðým bu þehirden, ve kaçtýmda uzaklara..
    Ýsmini bilmediðim þehirlerin izbe köþelerinde yitik bir ömrün son demlerini sürdüm. Ama içindeki sen yine çaðýrdýn beni, yine girin kanýma.
    Geceleri kaç kez aðlayarak yýldýzlarý izledim sabahlara kadar, mevsimler geçti ama yüreðim hep sonbahar hüznünde kaldý. Bir kez bile yeþermedi yapraklarý yüreðimin ve baharý göremedim.
    Ve geriye döndüm, her þey deðiþmiþ Ankara bir baþka Ankara olmuþtu. Ne dostlarým kalmýþtý ne yaþadýðým yerler, Çocukluðum gençliðim zamana yenik düþmüþ ve ne varsa geride býraktýðým birer birer yenilmiþ yok olup gitmiþlerdi.
    Bugün sen yoksun,yarýnda yoksun, biliyorum hiç gelmeyeceksinde. Ama ben hep yüreðimdeki seni seviyor olacaðým. Yine ayrýlacaðým bu þehirden, seni sensiz yaþamaya devam edeceðim uzak diyarlarda.
    Bir dünya kuracaðým kendime içinde bir tek sen olacaksýn ve benimle yaþayacaksýn sonsuza dek…
    Serdar YILDIRIM

4. Bana sitemli sözler etme hocam. Saðda solda yazýyor çiziyorsun diyormuþsun. Evet ben iþimi yapýyorum…
    Seni iþliyorum yüreðime harf harf adýný kimsenin bilmediði dað baþlarýna çiçeklerle yazýyorum sevdamýzý.
    Özlem kokan þehirlerde duvarlarý boyuyorum o da beni seviyor yazarak. Tabi arada iþ kazasý oluyor mesela geçen akþam ismini yazarken enseme yediðim tokattan sonra Polis abilere ne kadar dil döktüm inanmazsýn.
    Abi çok seviyorum valla onsuz olamam deyince oðlum nerde kýzýn evi söyle deyince yakýnda deðil, ayný iklimde bile yaþamýyoruz ama ben onu çok seviyorum be abi.
    Belki bir gün bu þehre gelir diye her yere yazýyorum adýný daðlar taþlar doydu aþka sonra baktým bu þehirde aþk yok yazayým dedim be abi deyince, hadi git lan deli dedi bana.
    Evet gerçekten deliydim ama bu deliliðin tek sebebi vardý o da senin özlemindi.
    Sevipte kavuþamamak isteyip ulaþamamak ne ben sende öðrendim.
    Ýyi bir öðretmensin gerçekten de hakkýyla sevdirdin kendini fakat not verme zamaný geldiðinde sen bile kaldýramadýn bu kadar çok sevilmenin yükünü ve kýrýk verdin notumu.
    Sordum neden diye gözlerime baktýn ve Karaya Çýkamayan Bir Gemici Gibisin Sevdan Hep Uçsuz Bucaksýz Maviliklerde. Ama ben yere bassýn ayaðým istiyorum dedin.
    Ve sýnýfta kaldým. Sen gittin ama ben bir daha ders tekrarý yapmadým.
    Çýkarken tahtaya yazdým O da beni seviyor diye sonra ise göresin diye daðlara taþlara ve ülkemin þehirlerine yazdým sevdaný.
    Sen görmemeye ben ise sonuna kadar yazmaya yemin ettim. …
    Neyse mesai zamaným geldi hocam ben sevdamý yazmama sen görmemeye devam et…
    Serdar YILDIRIM.....

5. Çocuklarý diyorum beyler çocuklarý öldürmeyin...

Býrakýn yaþasýnlar çocukluklarýný, gülsünler, eðlensinler, düþsünler aðlasýnlar ama ölmesinler sizlerin kurþunlarýyla...
    Babasýz, Annesiz, kimsesiz býrakmayýn onlarý...
    En azýndan baþlarýný okþayacak biri olsun ve boyunlarý bükük büyümesinler.
    Dillerinde keþkeleri olmayan günler yaþasýnlar.
    Yüzlerinde kir ellerinde çamur olsun ama dökülen gözyaþlarý ölümlerden, kimsesizlikten olmasýn..
    Ellerinde boya sandýklarý sýrtlarýnda dünyanýn yükü olmasýn býrakýn yaþasýnlar çocukluklarýný..
    Evet beyler paylaþamadýðýnýz dünyanýn iktidarýnda boðulacaksýnýz bunun farkýnda deðilsiniz ama bari hýrsýnýzdan can vermesin çocuklar ve çocukça yaþayabilsinler olur mu ?
    Çünkü bir kez büyüdüklerinde bir daha dönecekleri çocukluklarý olmayacak...
    Bari çocukluklarýný yaþayarak büyümelerine izin verin..
    Serdar YILDIRIM

Kan ve göz yaþýndan uzak, çocuklarýn ölmediði güldüðü günlere ulaþmak dileðiyle..

6. Gün gelecek aklýna düþeceðim. Dilinde mýrýldandýðýn yitik bir ezginin sözleriyle geleceðim aklýna.
    Ýþte o gün anlayacaksýn yüreðinde bir ömür yaþayacaðýmý...
    Bir an gözlerin dolacak, boðazýna bir yumruk týkanacak yutkunamayacaksýn.
    Uzaklara bakacaksýn hüzünlü bakýþlarýnla..
    Kendi kendine konuþacaksýn o ne yapýyor þimdi acaka aklýndamýyým, hala beni seviyor mu, yüreðinde hala ben var mýyým diyeceksin.
    Ve iþte o an gözlerim gelecek gözlerinin önüne, hani hep derdin ya sen hiç büyümeyecek misin diye çocukça hareketlerimi görünce, kendi kendine gülümseyeceksin.
    Diyeceksin ki evet sende unutmadýn beni ve hala seviyorsun.
    O ilk sarýldýðýn gün gibi o ilk dudaklarýmýzýn buluþtuðun an gibi sevdalýsýn bana.
    Hepte seveceksin beni..
    Ama ne sen benimle olacaksýn ne de ben seninle.
    Uzaktan seveceðiz, özleyeceðiz bir birimizi.
    Sonra bir gün sevdalý bir bulut gelecek dökecek gözyaþlarýný topraðýna o gün benimde yüreðim yanacak sensizliðe.
    Anlayacaðým ki sen son kez sarýlýp düþlerime son satýrlara yazýp sevdaný çekip gitmiþsin gelmemek üzere.
    O gün yanacak yüreðim bir kez daha ve diyeceðim ki evet bak iþte büyüdün sevdiðim...
    Ama beni sensiz býrakarak hem de sonsuza dek...
    Serdar YILDIRIM

7. Sevdiðim bugün yolda yürürken sana benzeyen birini gördüm. Bir an elim ayaðým dolandý bir birine. Kelimeler dizildi boðazýma ve bir tek sözcük çýkmadý aðzýmdan.
    Zaten konuþacak cesaretim de var desem yalan söylemiþ olurdum. Aslýnda konuþmayý hiç susmadan sana olan özlemimi anlatmayý çok isterdim , isterdim istemesine ama yabancý birine seni anlatmak, sana olan sevdamý anlatmak biraz garip olacaktý o yüzden sustum sadece ardýndan baktým.
    Yýllar sonra seni göremesem de sana benzeyen birini görmek yine hayaller kurmama neden oldu. Anayolun kenarýnda donakaldým sanki dünya iki kiþilikti biri sen diðeri bendim ve az önce giden sendin birazdan geriye dönecektin bak ben buradayým sana geldim , seni özledim deyip boynuma sarýlacak yine nefesimi kesene kadar öpeceksin diye düþünmedim desem yalan söylemiþ olurum.
    Tabi yoldan geçen bir arabanýn çaldýðý kornadan sonra söylediði sarhoþmusun oðlum hayal mi görüyorsun sözünden sonra yine zamansýz bir hayal kurduðumu anlayýp bir kez daha yýkmýþtým dünyamý kendi ellerimle...
    Aslýnda bu ne ilk ne de son hayaldi.
    Sadece hayaller arasýnda ki zaman biraz daha uzun olduðundan gerçek sanmýþtým gördüklerimi..
    Evet ne yarýným da olacaktýn sen ne de bana geri dönecektin ve gördüðüm sana benzer biriydi.
    Yine kendimi kandýrmak istemiþtim ve bu sefer gerçekten inanmýþtým senin bana döndüðüne.
    Neyse kusura bakma seni sevdiðim için kusura bakma seni özlediðim , beynimden ve yüreðimden silip atamadýðým için.
    Ne yapayým elimden gelen bu o yüzden idare et beni.
    Ve zaman zaman gel yine düþlerime.
    En azýndan düþlerimde yaþayayým seni.
    Mutlu Olman Dileðiyle Diðer Yarým...
    Serdar YILDIRIM.....

8. Yarim, yüreðimin dinmeyen sýzýsý. Biliyorum canýn yanýyor benden uzakta…
    Özlüyorsun, gözlerin hep dalýyor uzaklara zamanlý zamansýz…
    Týpký Benim Seni Özleyip Benim Seni Beklediðim gibi….
    Belki sitemli bir söz ile yad ediyorsun beni, belki düþlerde kalan bir tatlý anýyla…
    Evet sevmek ve ayrý kalmak çok zor..
    Onu düþlemek, onu sevmek ama ona gidememek…
    Ýþte böyle bir haleti ruhiye içindeyim þu an..
    Yanýnda olmak ve son nefesimi seninle paylaþmak canýna can katmak istiyorum..
    Ey benim deli sevdam aklýmý alan sen yüreðimi alan sen…
    Seni yaþadýðým o en son noktaya kadar yüreðimde taþýyacaðým..
    Bir sen bileceksin bir de ben…
    Mutlu Ol Yüreðimin Yari…
    Serdar YILDIRIM…

Sayfa 1/13 12311 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •