Ne oldu öyle???? Buna benzer bir düþüþü 1 yýl önce 1 saat içinde 4.20'lerden 3.50'lere düþerek yapmýþtý. Yine aynýsý olacak sandým. Eðer düþseydi Þirkete mesaj atýp çok fena þeyler yazacaktým..
Ne oldu öyle???? Buna benzer bir düþüþü 1 yýl önce 1 saat içinde 4.20'lerden 3.50'lere düþerek yapmýþtý. Yine aynýsý olacak sandým. Eðer düþseydi Þirkete mesaj atýp çok fena þeyler yazacaktým..
Biri saçma salak satýþ yaptý tek seferde 81 e kadar devre kesici devreye girdi spek.deildir herhalde bascaksa bu sekil basmaz biri sattý cýktý kanet gelsin diyerek..
Þuko haklýsýn, öyle oldu galiba..
“Sen bilmezsin. O bilmez. Hiç kimse bilmez, bilemez. Hatta ben bile. Bir tek paþa gönlüm bilir.”Aþýk Veysel Þatýroðlu
kademeleri görüyor musunuz bilmiyorum ama çýldýrýrsýnýz 10 bin lotu olan bi adam çok rahat taban yaptýrýr hisseye bugünde muhtemelen öyle biþey oldu takip etmiyordum o ara ama haber düþünce baktým kademe 4.05 de kalmýþ anlam veremedim
SM-N920C cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Derinliðim yok ama tahmin ettim.. biri tavoldu cýktý yada spek panik yaratmak istedi. Sonuc olarak kagýd suanda saglam druyo gedik uzerindende toplanýyo gozukuyo ins oparasyon baslangicidir herkese bol kazanclar..
hop noluyo burda bi 5000 aldýk
yazdýklarým yatýrým tavsiyesi degildir.
bu kaðýt 3.90 ken 3.40 lara gelecek diyenlere 4.30 dan aldýrýr .spek akýllandý
kafama göre döndünya
Yer Ýmleri