Sn. Erdem ellerinize saðlýk,
Ben direkt gönderdikleri bilançoda yazan rakamlara bakýyordum siz daha güzel hesap etmiþsiniz,
Bilanço sayfa 37 de Kur Farký Finansman GideRi 3.74 Milyon TL olarak verilmiþ, yine sayfa 42 de Dolar ve Avro deðiþiminin þirketin mali tablolarýný nasýl etkileyeceði verilmiþ buna göre Avro kuru bu fiyatlarda kapanýrsa Kur Farký Finansman GideRi 1,1 Milyon azalacak ve 2,65 Milyon TL olacak..
Link :
https://www.kap.org.tr/tr/ek-indir/4...66f89721e64177
Yine iyi yada kötü þirket Bagfaþtan tahsil edemediði para için dava açmýþ, alacaklarýnýn peþine düþmüþ...
Þirketin sitesinin linkini attým çünkü orada adam koymuþ þu firmaya þunu þunu sattým bir tanede bundan satacaðým diye yazmýþ koymuþ yani hiçbirþey satmasa onu satacak,
Birde þirket iþçi sendikasý ile yaptýðý zam anlaþmasýný yolladý ( bakýn bir çok firma iþçi çýkarýrken adamlar biz zammý Enflasyon oranýnda yapacaðýz diyorlar, herkes devletten yardým bekliyor ama bu þirket hiçbirþey olmamýþ gibi düzgün bir þekilde iþçinin bile hakkýný gözetiyor, demek ki iþçisinden vaz geçmeye niyeti yok, yada þöyle diyelim onlara ihtiyacý var üretim devam ediyor...)
Bunlar þirket hakkýnda bizim görebildiklerimiz, bu durum fiyata bir günde yansýyacak yada fiyat þu olacak diyemem ama benim görebildiðim kadarýyla iþleri iyi,
En azýndan þirket boðazýna kadar borçlu deðil, yada alacaklýlar kapýya dayanmýþ vaziyette deðil, iþçilere yol vermiþ yada zorunlu izne çýkarmýþ deðil, paletli kýrýcý elek üretmiþ kimse bunu küçümsemesin altý üstü kobi uzay mekiði mi üretecekti...
Yer Ýmleri