Sonunda kağıdı da burut takasa sokmayı başardılar merkwla bekliyorum bunun sonunu hayırlısı bakalım
Sonunda kağıdı da burut takasa sokmayı başardılar merkwla bekliyorum bunun sonunu hayırlısı bakalım
Diğeri fırlamıştı bu ayak uydurmasa da belki bu öyle bise yapar yüzümü kara çıkarır
Helal olsun sana be yine yaniltmadin
Takaslarda city ve ak baya mal vermiş şimdi şunu merak edenler için tekrar tekrar söylüyorum burce 22 ye çıktığında o zamanlar sene 2010 ve 11 'li yıllarda sürekli iş alıp kap a bilgi veriyordu en son atlas combo ile iş yaptı 22 oldu şimdi iseee bu şirket çalışanının toplamının yarısina ödenek aldırıyor devletin sirtindan is alamiyor aldığı işi genel yonetimi denen zikkim trilyonlarca gider gosteriyo e bazı arkadaşlar tabi 1 )savunma sanayi 2) yabancı ortak 3) yurt dışından bir şirkete satılma 4) on yılı gecti bedelsiz zamani geldi sanki anlasma imzaladi da garantisi varmış gibi daha vs vs sitemim bu zikkima brüt takas diyeceğine ya bak işte yıllardır zarar yazıp zorunlu kar döneminde 23 bin liralık kar gösteren niye kimse müdahale etmiyorki alacaklar iyi düşünün
Sanırsam siz çıkıp burva almıştınız ve birdaha almam diyordunuz. Şimdi buraya gelip her zman olumsuz yazıp duruyirsunuz bu dedikleriniz tersi olduğunda mileete aldirtmadiginiz bu kağıt butvanun görmüş olduğu seviyeyi geçince ne diyeceksiniz bu şirketi kotuledigjnizde sizin dediklerinizle al sat yapan varsa yazık diyeyim ben tabi benimki sadece düşünce al sat tavsiyesi değil bu dedikleriniz de mümkün ama geldiği yer lerde belli illaki düzeltme yapacak yapa yapa gidecek çık örnekleri var borsada o yüzden almadığına mali millete kotuleyip durmak yakışmıyor jaznadigjniz para da size kaybettiginizde kimseye ala sat yatırım tavsiye dedigildir bunu birkez daha yazıyorum . Herkese hayırlı kazançlar
Yer İmleri