Hisseyi almak istiyorum. Ne dersiniz dostlar
VSP355g cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisseyi almak istiyorum. Ne dersiniz dostlar
Alýnabilir bu seviyelerden. Daha aþaðý gelmez endekste þok bir düþüþ olmadýktan sonra. 9 aylýk mali sonuçlar önemli. Kar açýklarsa gidebilir ama çok berbat bir görüntü çizdi þimdiye kadar. Resmen yalama oldu tahta, aþaðý yukarý gidip gelmekten. Eskiden sipariþ, iþ filan alýrlardý, þimdi o da yok. Mobil kýrýcý geliþtirmiþler, satýþýný ve ihracatýný yapmaya baþlamýþlar ama hisseye etkisi olmasý pek. Durgun, yeni iþ alamayanbir þirket, bu yüzden hissenin durgunluðuna da çok þaþýrmamak lazým. Mali durumu düzeltirse gider, yoksa zor. Aslýnda her hissede böyle. Þirketin performansý ve karlýlýðý belirleyici olan.
Teþekkür ediyorum
Biraz aldým. Bakalým neler olacak
Gedik, seans sonu bayaðý mal verdi, kek malýda kaptýrdý, belkide
bukagýttaký hareket beklentýsýnden kaynaklanýyor lýmakýn aldýgý ýhaleden yený yapýlan hava alaný celýk ýslerý toplam ýký mýlyar dolarý gecýyor buýslerýn buyuk bolumunu burcelýk gerceklestýrme olasýlýgý yuksek kuveyteký ýsle beraber bu kagýdý buralardan topluyorlar bekleyýn ve kazanclý cýkýn"
Gaza geldim 1000 lot daha aldým. Bu kafayla bok toplarsýnýz siz bu hisseyi.. Bu 1000 lotu sat al yapmak için kullanacaðým. Bir de böyle deneyelim bakalým..
Yer Ýmleri