Bu fena, ama bunun beklentisi alýnmýþtý, inþallah yarýn baþlar çýkýþa
VSP355g cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu fena, ama bunun beklentisi alýnmýþtý, inþallah yarýn baþlar çýkýþa
Yancýsý karýný yükseltirken bunun böyle zarar açýklamasý manidar!! Hala þirket tabi þirket denebilirse yatýrýmcýyý nasýl düzerimle meþgul!! Bilançoyu incelemek lazým kesin kalem oyunlarý vardýr!! 12 aylýkla da oynayýnda maliye tepenize binsin ÞERROLAR.. Bu bilanço þunu gösteriyor ; Ky yukardan aldýklarýný ver vermezsen ben de her türlü dümen var bir 6 yýl daha bekletirim!! Mesaj bu anlayana.. Yukardan mallanýp uzun süredir bekleyen ky sayýsý sanýrým tahminimden fazla benim görüþüm bu!! Maliyetiminin altýna sarkýtsanda ben burdayým ÞeRRO sen sat ben 12 aylýðý görmeden gitmem.... Emin olun maliyetleri bu fiyatlarýn çok altýnda deðil ancak amaç tamamen ky'yý yolmak bu düzenbazlarýn! Arada bu þerrolarýnda YaNcIlARý topikte yazýyor ciddiye almayýn!!
Ytd
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Yarýn basarlar biraz daha ama toparlar sonra. 3.90 altýnda uzun kalmaz ama sorun þu ki 4.00 üstünde de uzun kalmýyor. 11.660 lot var elimde, satmayacam diyordum ama kabul ediyorum sabrýmý epey zorladýlar.
8-10 yýldýr bilirim burceyi ,hiç bilançoyla gitmedi...Hep haberle gitmiþtir... YTD.
HUAWEI RIO-L01 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birisi burdan, satýlacak diye, yazmýþtý. Bende inanmaya baþladým artýk, tek çare bu þirketin satýlmasý, birde, yarýn mallarý kaptýrmayýn, spek için en ideal zaman, yarýn sabah...
3.72 ye kadar mal bastýlar, invest çok güzel mal topladý, umarým malý kaptýran olmamýþtýr..
Ýflas edin de bitsin bu iþ tahtanýn yüz karasý 1lt lpg 3.30, dizel 5.10, benzin 5.50 olmuþ sen de gez buralarda... birim fiyata bak hizaya gel , Hasbünallah ve nî’mel vekîl...
SM-G900F cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri