bak iste o zaman yukselirama %100 en fazla %200 yapar o arada bedelli parası olmayanlar satar asagılardan toplar diye dusunuyorum o arada da bende toplarım ufak ufak
tabi artık kac ay yada yılda bunu yapar bilinmez ...zaten endeks 121000 olmus yukselmemis bide endeks dususe gecerse 3.48 dedigin nedir 1 gunde indirir oraya grafikte asagıyı isaret ediyor ..aralıkta ocakta subatta yukselis grafigini carcur etti simdi grafik dusus gosteriyor . ...bunda hic bedelli yapmadı bildigim kadarıyla ..bedelliyi hep burva da yapıyor ..ama bu sefer farklı zarar yuklu ...merak ediyorum 3.55 milyon nasıl yonetim gideri yahu avm mi yonetiyorsun 1000 kisi mi calısıtıyorsun yonetim katında
en son tas devrinde kar etmis yıllardır zarar ..27 tl ye yine gider ama sen de 10 yıl ben diyim 20 yılda ..zaten o zamana kimse kalmaz ...tarihi cıkıslar yapan hisselerde hicbir zaman kucuk yaıtırmcı olmaz hep tepeden alırlar .

ama %100 en fazla %200 yapar o arada bedelli parası olmayanlar satar asagılardan toplar diye dusunuyorum o arada da bende toplarım ufak ufak
tabi artık kac ay yada yılda bunu yapar bilinmez ...zaten endeks 121000 olmus yukselmemis bide endeks dususe gecerse 3.48 dedigin nedir 1 gunde indirir oraya grafikte asagıyı isaret ediyor ..aralıkta ocakta subatta yukselis grafigini carcur etti simdi grafik dusus gosteriyor . ...bunda hic bedelli yapmadı bildigim kadarıyla ..bedelliyi hep burva da yapıyor ..ama bu sefer farklı zarar yuklu ...merak ediyorum 3.55 milyon nasıl yonetim gideri yahu avm mi yonetiyorsun 1000 kisi mi calısıtıyorsun yonetim katında
Alıntı yaparak yanıtla
Yer İmleri