Deðerli baþlýk takipçisi arkadaþlar,
Sizi çok iyi anlýyorum hakta veriyorum. Ama ne olur sizlerde bizi anlayýn. Aþaðý yukarý baþlýkta takýlan müdavimlerin çoðu umarým yanlýþ hatýrlamýyorumdur swing trader denilen tarzda yatýrýmcýlar. Yani çoðu emekli yelekli modunda ve öðleden sonra hayata baþlayan insanlar. O yüzden özelden soru sormaktansa genele soru sorarsanýz elbet biri müsait olduðunda size bildikleri konusunda elinden gelen yardýmý yapacaktýr.
Þimdi gelelim özelden sorunun içeriðine, pozisyon olarak yaklaþýk %85 civarýnda pozisyon taþýyorum yani maldayým denebilir. Bu pazartesi nakite dönemeyeceðim anlamý taþýmasýn. Her hissenin kendine göre riski var. Bazen bir hissede maliyetime göre yaklaþýk 20 kademe eksi olabiliyor. Ama bu benim durumumu deðiþtirmiyor. Ne zaman deðiþir derseniz bunu geliþen þartlar deðiþtirir. Ülkenin durumu hissenin xu100 de olup olmamasý, yada spekülatif bir hissede olup olmamam gibi. O yüzden bizi baz alýp pozisyon açmaktan ziyade kendi þartlarýnýza odaklanýn. Kesinlikle kredi kullanýmý konusunda dikkatli olun. Ve unutmayýn yumurtanýn üzerinde bekleyen tavuk gibi olmadýðýnýz sürece sizi, bizi yerler.. Çünkü onlar yani piyasa bizden daha bilgili öngörülü ve içerden bilgi alacak kapasiteye sahipler.
Bu vesileyle mutlu bir hafta sonu dilerim. Þimdi bir dost meclisinde sohbet var müsaadenizle ben kaçar
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Yer Ýmleri