emeðinize teþekkürler, saðlýk , mutluluk dilerim T/A
emeðinize teþekkürler, saðlýk , mutluluk dilerim T/A
Eksik olmayýn...
Saðlýk olmadýmý herþeyin boþ olduðunu bizzat tecrübe ile sabitledim...
Saðlýk olmasa da hayat akýp gidiyor. Bizim saðlýklý olmamýzý beklemiyor. Neyi ters yaptýðýmýzý bulamazsak saðlýk hiçbir zaman yerinde olmuyor. Ben o kadar dikkat ememe raðmen, hep saðlýk sorunlarý ile uðraþýp duruyorum. Bir yerde bir terslik var ama bulamýyorum...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Grafikler Güncellenmiþtir...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
Deðerli dostlarýmdan gelen talep üzerine Grafiklarin açýklamalarýný ayrý bir bölüm halinde yazmaya baþladým.
Bugün elimden geldiðince bir miktar Sistem Grafiklerini anlatmaya çalýþtým. CandleStick daha sonralarý hazýr olacaktýr...
Zaman içerisinde, bir grafik üzerinde gösterimler yaparak durumu daha detaylý olarak anlatmaða çalýþacaðým. Þimdilik bu kadarýsýný yapabildim. Eðer hepsini birden yaptýktan sonra paylaþmaya kalksaydým birkaç gün daha erteleneceði için faydalanma oraný da düþük kalacaktý...
Orada bir iletiþim bölümü var. Bana oradan da doðrudan ulaþabilirsiniz. E-mail olarak bildirimler geleceði için daha hýzlý görmüþ olurum...
Görüþ, yorum ve sorularýnýzý bekliyorum. Kafanýza takýlan herþeyi sorun ki; sayfaya ekleyeyim. Baklarý da faydalansýn, sizler de daha sonra dönüp baktýðýnýzda bir kaynaðýnýz olsun...
Sitede birçok yerden baðlantý mevcut ama ben yine de buradan doðrudan baðlatý Linkini vereyim:
http://teknikanaliz.site/article01.html
Hergün yeni bir ihtiyaç hâsýl oluyor ve o zaman tüm iþleri býrakýp ona yöneliyorum. Malum araþtýra araþtýra yaptýðm için çok zaman alýyor.
Bu vesile ile elimizde kalýcý bir döküman oldu. Arzu eden anýnda bakýp görebilir...
Mesaj denemeni aldým ve çok memnun oldum. En azýdan test etmiþ olduk. Uyarýn doðrultusunda görebildiðim tüm yazým hatalarýný düzeltmeðe gayret ettim. Yine de gözden kaçanlar affola...
Çalýþmaya devam...
Yer Ýmleri