Üstad,
Sen hakkaten teknik analiz olmuþsun

Sayýlara bak.
Gerçi biþey dicem ama...Þimdi bu yazdýklarýmý zaten DonKiþot abi görse asasýný tepemize bindirir.
Eðer bu izlenen rakamlarla ilgili düþünüyorsan. Herkes "fare kapanýndaki peynirin " peþinde.
Yani twitter da bir hisse adý kelam etsen takipçi sayýsý o kadar anormal rakamlara ulaþýr ki (Bunu tasvip ve tavsiye etmiyorum senin açýndan çok daha yorucu ve kýrýcý bir süreç olur. Bu durumda olanlarýn zaten ruh hali bizim borsanýn grafiðinden beter. Birgün gülerken, ertesi gün anlamsýz bir yerden birine sataþmakla, laf yetiþtirip yazdýklarýný doðrulamakla meþgul) Zaten bu; takip etttiðim 2015 yýlýndan bu yana senin karþý olduðun bir durum.
Þahsi fikrimi söylüyorum. Bence sen doðru yoldasýn. Balýk yemeði deðil, balýðýn nasýl tutulduðunu göstermenin sancýsý bu. Þuna inanýyorum ki; bu tornadan geçenlerin hem kendilerine hemde çevrelerine bu konu ile ilgili doyurucu bir bilgiye sahip olmasýna vesile olduðundur. Borsa ile ilgili sýfýr (rakamla 0) bilgiye sahip olanlara dahi, en azýndan trendi, RSI yý, MACD yi, hadi geçtim onlarý grafiðe bakýp nerede olduðunu anlamalarýný saðladýn.
Rabbim yolunu, þansýný, bahtýný açýk eylesin. Oðlunun ve sevgili küçük kýzýnýn mürvetlerini görmeyi nasip etsin. Allah razý olsun.
Yer Ýmleri