https://twitter.com/DonKisot_BIST1
Doðru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eðri olsam yay gibi elde tutarlar beni
Olumsuz bi haberde yeniden 100 binleri görmemiz uzun sürmez diye düþünüyorum. Çevremiz karýþýktý iyice karýþýyor. Suriye duruldu derken þimdi Ýran karýþýyor. Ülkemizde ki siyasi belirsizlikte artacak gibi bu sene . (Erken seçim olsun mu olmasýn mý) . Ekonomik olarakta çalkantýlý bir dönem olacak gibi .
Yatýrým tavsiyesi deðildir. Sadece gördüðümü söylüyorum. Eksiðim ve hatalý olduðum kýsmý hatýrlatýn lütfen. Baþkasýnýn aklýyla yola çýkan yolda kalýr.
Sorun kalmadýðýna çok memnun oldum...
ÝnþaAllah emekler boþa gitmiyordur. 1 kiþi bile hakkýyla faydalansa kârdýr..
Hürmetler...
Sent from my E6853 using Android mobile app
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Elinize saðlýk. Sistem analizi açýklamalarýný okuyarak çözdüm ama candle sticke geçince takýldým. Onun Ýçin bir açýklama var acaba? Ben önceki sayfalarda göremedim. En azýndan dikkat etmemiz gereken bir þey varsa onu söylerseniz yorumlamak daha kolay olur kendi adýma . Þimdiden teþekkür.
Yatýrým tavsiyesi deðildir. Sadece gördüðümü söylüyorum. Eksiðim ve hatalý olduðum kýsmý hatýrlatýn lütfen. Baþkasýnýn aklýyla yola çýkan yolda kalýr.
CandleStick baþlýbaþýna bir sistemdir. Son oluþan formasyon Sol Üst Köþede görünür. Orada ayný zamanda Teyit ve Stoploss deðerleri de yazýlýdýr.
Bunu bir Sistem olarak kullanmak için az da olsa CandleStick formasyonlarýný bilmeniz lâzým. Bunlarý bilmeden bu bölümü anlamanýz neredeyse anlamsýz olur.
https://www.candlesticker.com/m/Default.aspx?lang=tr
Adresinden bu konuda kendinizi yetiþtirebilirsiniz...
E6853 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hemen hemen tüm CandleStick Formasyonlarý tanýmlýdýr ve her hisse için günlük olarak paylaþýyorum. Formasyonlarý yazarken çok araþtýrdým ve en doðru olduðuna inandýðým þekilde kodladým.
Eðer düzenli olarak takip ederseniz formasyonlarý ve çalýþýp çalýþmadýðýný görebilirsiniz. Takýldýðýnýz bir durum veya formasyon olursa yazabilirsiniz...
Ben henüz bu çalýþmayý Sistem haline getiremediðim için AL ya da SAT simyalleri yok. ÝnþaAllah bir gün bunu da hallederim...
Yapacak o kadar çok iþ varki hangisine yetiþeceðimi þaþýrýyorum. Ýþin açýðý günü kurtarmaya çalýþýyorum. Tek baþýma tüm iþlere yetiþemiyorum...
E6853 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri