Yatýrým tavsiyesi deðildir. Sadece gördüðümü söylüyorum. Eksiðim ve hatalý olduðum kýsmý hatýrlatýn lütfen. Baþkasýnýn aklýyla yola çýkan yolda kalýr.
Yanlýþ anlamamýþtým ama siz böyle yazýnca tekrar okuyunca yazýlanlarýn diðer anlama da gelebileceðini gördüm. Ben de üstüne böyle yazýnca yablýþ anlamýþým gibi olmuþ.
Ýçiniz rahat olsun. Ben akýllarda doðrusu yer etsin diye kendi eksikliðimi yer yer yazarým. Keþke daha fazlasýný yapabilsem. Kýsmet artýk...
E6853 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Sayýn forum sakinleri ve üstad herkesten özür dilerim. Ben bu mesajý sevgili Don Kiþot abinin baþlýðýna yazdýðýmý sanýyordum. Burada anlamsýz bir yerde arada kaldý.
GM 5 Plus d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Sn. burdur15
Sevgili Don Kiþot abi ye ithafen baþlýk takipçisi arkadaþlar bir yazý yazmýþlardý. Kendisi de bilge tavrýyla hoþ bir laf etmiþti. Bense ayný anda her iki baþlýðý sað mouse ile açýp ayrý ayrý pencerelerde takip ettiðimden orayi okuyup oraya yazdýðým zannimla cümleyi sarf ettim. Eðer sizler baþlýk takipçileri anormallik yok diyorsanýz. Benim açýmdan da yoktur. Her halükarda hem Sevgili Dön Kiþot abi hemde T/A abi izlenecek takip edilecek feyz, bilgi, alinacak deðerli insanlar.
GM 5 Plus d cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Site için çalýþmalara devam ederken geçenlerde bir arkadaþýn bu yönde olan talebi aklýma geldi ve bunu sizlerle paylaþmak ve istiþare etmek istedim.
Birçok kiþinin iþine yaramayabilir ama belki birçok kiþi de böyle bir gösterimi talep edebilir...
Lütfen görüþlerinizi esiremeyin. Bu tip bir çalýþma faydalý olur mu? Nasýl geliþtirilirse faydalý olabilir?
Þimdi yapmak istediðim:
- Gün sonu itibari ile grafikleri yüklerken toplu halde gün içi verileri de toplu halde paylaþmak...
- Bu verileri indirmek isteyenler için idirmeyi mümkün hale getirmek ve CVS formatýnda kaydedebilmek...
Örnek görüntü için aþaðýdaki linklere týklamanýz yeterlidir.
http://teknikanaliz.site/TA/01.01.2018.html
ÝNDÝR
Sitede uygun gördüðünüz bir yere ekleyip, tarih sýrasýna göre kalýcý olarak saklayýp, istenilen tarihe týklayýp görme ve indirme imkanýnýn saðlamayý düþünüyorum...
XU100 için yarýn seans açýlmazdan önce birkaç kelâm edeyim...
Çok detaylý bir analiz yapma imkaným olmadý. Hâlen görünen yön yukarýsýdýr ama bu nereye kadar sorusuna da bir cevap aramamýzý gerektiriyor...
117.3xx - 118.3xx seviyelerinde muhtmel bir direç olacaktýr. Asýl hedef olarak 123.xxx seviyeleri hâlen gündemdedir. Bu seviyenin üzeri þu an için çok zor gibi duruyor.
Yýlýn son günü itibari ile tarihi zirvede kapattýk ve þu ana kadarki en yüksek noktadayýz. Eðer daha önceki zirvemiz olan 115.093 seviyesini geçtikten sonra geri dönerek kapanýþý daha altýnda yapmýþ olsaydýk; yarýn kesin düþüþ baþlar diyebilirdim. Þimdi bu seviyenin altýna düþmediði sürece hâlen yükseliþ potansiyeli devam ediyor.
Tek sýkýntý trend açýsýnýn aniden artmasý. Ayný olay Osilatörde de mevcut. O nedenle ayný hýzý süremeyebileceðini düþünüyor ve biraz yavaþlayacaðýný düþünüyorum. Akabinde de vermiþ olduðum her 2 hedefi de test ederek, yeniden bir düzeltme yapma yoluna gideceðidir...
Az önce de dediðim gibi bizi lgilendiren en önemli gösterge fiyatlarýn daha önceki zirve olan 115.093 seviyesini altýna inmesi ve orada kalmasýdýr. Böyle bir durum olmasý halinde týpký bir önceki tepeye benzer bir hareketle düþüþ yapmaya baþlayabilir.
Hep beraber bekleyip göreceðiz. Beklentim verdiðim seviyelerin görülmesi ve sonrasýnda düþüþ olmasýdýr. Umarým beni yanýltýr ve düþmeden yoluna devam eder...!!!
![]()
Grafikler Güncellenmiþtir...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
Not: Listeye yeni eklenen hisseler için geçmiþ dönem Açýða Satýþ Verileri en kýsa sürede eklenecektir. Bugünden itibaren düzenli olarak yeni hisselerin verileri güncellenecektir...
Yer Ýmleri