Sayýn T/A harika olmuþ...
çok teþekkürler...
Allah iþinizi gücünüzü rast getirsin.
Bahtýnýz güzel olsun....
Sayýn T/A harika olmuþ...
çok teþekkürler...
Allah iþinizi gücünüzü rast getirsin.
Bahtýnýz güzel olsun....
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Siz beni kötü bellemiþsiniz.
Hayýr için söylediklerimi þerre yoruyorsunuz.
Merkezdeki bant ve barlardaki deðiþimler alt ve üstteki bölümlere
bire bir yansýyor.
Ortada trend dönüþlerini gösteren oklar alttaki kaþe alanýnda turuncu/
açýk yeþil olarak kendini gösteriyor. Bu renkler ikaz mahiyeti taþýrken
kýrmýzý/koyu yeþil renkler icra anlamýna geliyor.
Fiyatlarýn ortalamalara yaklaþýp uzaklaþmasýný, aþýrý alým/satým bölgelerine
olan mesafesini, hissedeki güç artýþ ve azalýþlarýný mutlak deðerler ile
üstteki bölümden izlemek mümkün.
Daha fazlasý için Üstada müracaat ediniz.![]()
https://twitter.com/DonKisot_BIST1
Doðru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eðri olsam yay gibi elde tutarlar beni
Ey bilge insan, saygýlarýmý sunuyorum size
(Bu arada günde 2 yazý fikrinizi boykot ediyorum. Bir nevi pasif direniþ diyebiliriz. Sizin baþlýkta yazmadým özellikle millet ayaklanmasýn diye. Sonra kahve makinesiyle milleti nasýl savuþturduðunuzu gördüm yalan yokAma þunu itiraf etmem lazým.Çok zekice bir numaraydý. Takdir ettim....Pasif direniþe devam)
Siz olayý en güzel þekli ile özetlemiþsiniz Üstadým, bana ne hâcet...
Sizin þifre çözmekteki maharetiniz takdire þâyân...
Bazen bazý þeyleri söylemeden öylece yapýyorum. "Birileri farkeder mi acaba?" diye.
Gördüðüm kadarýyla siz bunlarý fazlasý ile çözmüþsünüz...
Yeni çalýþmalarda yeni þifreler eklesem iyi olacak. Nasýl olsa çözen varmýþ...![]()
Dün gece kullanýma sunduðum tablolar üzerinde yeni geliþtirmeler ekledim...
Biraz düþünüce bazý þeylerin ihtiyaç olabileceðini düþündüm ve imkân varken yapmak istedim. Aslýnda bunlarý da þifreli yapýp söylemeyecektim ama yine dayanamadým. Bunlarý söyleyeyim de grafik üzerindekileri söylemeyeyim...
Her zaman her yerde gizlenmiþ ipuçlarý mevcuttur. Oradan yol bulan daha fazla bilgiye ulaþacaktýr...
Þimdi yeni eklediðim özelliklere gelince:
- Sistem Tablosundaki [AL,SAT,ALMA,TUT] bilgileri derli toplu görmek için sütunu sýralamak gerekiyor...
- Bunun için tablonun baþlýðýndaki <Posizyon> yazsýna týklamanýz yeterlidir. Fakat eðer tablonun ortasýnda bir yerde iseniz tekrar sýralamak için tablonun baþýna gelmeniz gerekiyordu.
- Þimi tablo da hangi sütuna fare ile <çift týk> yaparsanýz üzerinde bulunduðunuz sütun hemen sýralanacaktýr...
- Ayrýca daha önce sýralamada AL 'ýn altýna alfabetik sýralama ile ALMA ve daha sora sýrasý ile SAT ve TUT geliyordu. Þimdi ise en çok arananlarý en baþa aldým. Þöyleki:
ARTAN
AL
SAT
TUT
ALMA
AZALAN
ALMA
TUT
SAT
AL
þeklinde sýralýyor. Acaba burada AL en baþa SAT en sona mý gelse? diye düþünüyorum. Bu þekilde týklama ile anýnda AL ve SAT olanlarý görebiliriz. Görüþleri bekliyorum...
- Yine hangi sütun üzerinde bulunuyorsanýz, sayfanýn ortalarýnda olunca hangi sütunun hangisi olduðu karýþtýrýlacaðý için fare ile üzerinde bulunulan sütunun baþlýðýný <ip unu> þeklinde görebiliyorsunuz...
Þimdilik aklýma gelenler bunlar ve bunlarý da hallettim çok þükür...
Yeni fikirler olursa imkan dahilinde ekleyebileceðim. Belki bundan sonrakiler gizemli olurlar...![]()
Yer Ýmleri