Sayýn T / A SPK açýklamasýnda grafik paylaþýmýnda sýkýntý yoktur.Destek ve direnç belirtilebilir,yalnýz hedef verilemez. AL /SAT ve sormak bile yasak. Sizin listenizdeki sadece al, sat yerine baþka kelime kullanabilirsiniz diye düþünmekteyim.Tþk.ler
Sayýn T / A SPK açýklamasýnda grafik paylaþýmýnda sýkýntý yoktur.Destek ve direnç belirtilebilir,yalnýz hedef verilemez. AL /SAT ve sormak bile yasak. Sizin listenizdeki sadece al, sat yerine baþka kelime kullanabilirsiniz diye düþünmekteyim.Tþk.ler
Msela gel / git olayý olabilirmi
SPK 'nýn cevabýný ben de gördüm. Her ne hikmetse açýk açýk yazmak yerine lafý dolandýrýp durmuþlar ve bu yeni yazdýklarý bile kendi içinde çözülmesi gereken sýrlar barýndýrýyor!
Yine de yorumsuz grafik yollanabileceði sonucu ortaya çýkýyor. Yorumsuz ama grafiðin üzerince iþlem yapýldýðý için otomatik olarak yorum da yapýlmýþ olmayacak mý? Bu noktaya biraz takýldým???!!!
Tablolar þu an için en sakýncalý paylaþým olacaktýr. Bu nedenle grafikler üzerinden bir çözüm bulmaya çalþýyorum. Çok profesyonel olmasa da; bir site üzerinden saatlik mümkünse saatlik; olmadý gün sonu ile en azýndan þimdilik XU30 hisseleri için sadece sistemin uygulanmýþ olduðu grafiklerin paylaþýmýnýn yollarýný araþtýrýyorum.
Birkaç birþey buldum. Bakalým birþeyler ortaya çýkarabilecek miyim? Saðlýðým elverdikçe ara ara çalýþmalara devam ediyorum. Taslak bile olsa biter bitmez paylaþacaðým...
Herkese yeniden selamlar...
Bir süredir yaptýðým çalýþma nihayet meyvelerini vermeye baþladý. Yukarýda da uzun uzun yazýþtýðýmýz gibi artýk
- Grafiklere yorum yazmak ve tavsiyelere bulunur mahiyette yazýlar yazmak, raporlar sunmak mümkün deðil!!!
Bu nedenle ben de madem tablo hazýrlayýp paylaþamýyorum; ben de doðrudan sizlerle hergün topluca grafikleri paylaþýrým...
Þu þekilde olacak:
- Ben hergün gün sonunda eski tablolalarýmýzdaki tüm hisselerin grafiklerini kendi sitemde ilgili bölüme atacaðým. Sizler de buradan bakmak istediðiniz hissenin grafiðine, bana sormadan doðrudan ulaþabileceksiniz.
- Hergün yenisi ekleneceði için bir önceki silinmiþ olacaktýr. Fakat grafik olduðu için sorun olacaðýný sanmýyorum. Ne zaman isterseniz ben güncelledikçe güncel grafiðe sahip olabileceksiniz.
Bugün deneme amaçlý XU100, USDTRY ve THYAO grafikleri ve talep edilen ilk 5 hisseyi paylaþacaðým.
Þimdilik bu 3 'ü için geçici grafikler aþaðýdadýr. Yazýlarýn üzerine týklamanýz yeterlidir.
NOT1: Ýlerleyen zamanlarda bu liste uzun olacaðý için hergün hergün paylaþmam mümkün olmadýðýndan buna da bir çözüm bulmak gerekecek. Siteye bir sayfa ekleyebilirim.
NOT2: Bu iþlemleri daha hýzlý ve saðlýklý yapabilmek için bana JavaScript konusunda yardýmcý olabilecek arkadaþlar ulaþabilirlerse çok memnun olurum...
Grafikleri Görmek için Linkler: (Üzerlerine týklayýnýz...)
XU100
USDTRY
THYAO
Deneme amaçlý olduðu için grafikler eski olabilir. Yenilerini seans kapanýþýndan sonra atarým...
merhaba bende erbos ve konfurt grafiði alabilirmiyim..
Yer Ýmleri