Teþekkürler sayýn T/A...
Hayýrlý cumalar...
Hayýrlý Cumalar...
Herkese güzel bir gün diliyorum...
Sitedeki gözüme çarpan tüm aksaklýklarý gidermeye çalýþtým. Þu an sanki bilinen tüm sorunlar çözülmüþ durumda. Elbette son söz sizlerin özellikle de Don Kiþot Üstadýn tabii ki...
Tablonun saðýnda kalan boþluðun sebebini nihayet buldum ve sorunu hallettim. Mesele 1000 'lik ayýrýcý olarak "," kullanýldýðý için CSV dosyalarýnýn da ayrýcýsý yine "," olduðu için BEYAZ 'ýn kârý Aylýk olarak çok yüksek olunca 1,681.73 þeklinde bir görüntü çýkýyor ve bu da tabloya 1 ve 681.73 olarak 2 ayrý hücre bilgisi alamý taþýyor. Çok aramama raðmen bunu nasýl görememeiþim hayret. Demek yorgunluktan sayfayý kaydýrýrken en saðda beyaz için fazladan oluþan sütunu farkedememiþim!!! Çok þükür bu sabah artýk son bir deneme yaptým ve olayý gördüm. Bulamasaydým böyle hatalý kalabilirdi. Bunu çözerken baþka bir eksikliði daha farkettim.
- Bu nedenle geçmiþe ait verileri WM_Tüm olarak veremeyeceðim. Veriler hergün yüklendikçe geçmiþ veriler otomatik olarak birikecektir. Ben þimdi son 10 günün verilerini buraya listeleyeyim dediðimde yine AmiBroker 'ýn çalýþma mantýðýnca grafik üzerinde son deðer dünkü deðer olduðundan bundan 10 gün geriye git ve sonuçlarý getir dediðimde arkadaþ gidiyor ve günlük için doðru yapýyor fakat haftalýk ve aylýk için gidip 10 bar (her barý 1 gün alýyor, ilgili tarihe gitmiyor) geriden alýyor tarihe bakmýyor. 10 bar geriden almasý demek tüm hesaplarý bozuyor ve hatalý sonuç üretiyor. Eðer bir çözümü varsa inþaAllah bulurum. Bu hatayý onlar nasýl göremedi acaba? Demek ki daha önce 3 farklý dönemim verilerinin ara bir tarihte alýnacaðýný hesaplamamýþlar. Gün sonunda alýnca sorun yok. Grafik üzerinde toplu olduðundan sorun çýkýyor. Mutlaka bir çözümü vardýr ama bize çok da lâzým deðil. Nasýl olsa grafikler elimizde mevcut... Çözümü bulunca da mutlaka hallederim...
Sabahleyin açýklanan yeni bilançolarýn bilgilerini sayfaya yükleyerek güncelleme yaptým...
Yabancý Takas Oranlarýndaki sorun sanki hâlen devam ediyor. Düzelteceklerini sanmýyorum.! Artýk yenisi açýklanana kadar bu böyle kalýr. ÝnþaAllah ya bu verileri silerler ya da düzeltirler. Aksi halde ilerleyen tarihlerin birisinde bu bilgiye ulaþýldýðýnda habersizce yanlýþ bilgiye ulaþmýþ olunacaktýr!!!
Site ile ilgili her türlü görüþ ve önerilere açýðým. Ne olmasýný ve nasýl olmasýný istiyorsanýz lütfen çekinmeden yazýn ki ben de bu yönde çalýþabileyim. Siz birþey demeseniz de ben arka planda sürekli çalýþýyorum. Maksat sizlerin de iþine yarayacak veya olmasý gerektiði gibi olan çalýþmalar ortaya çýksýn. Daha sonra deðiþtirmek ilk yaparkenkinden çok daha zor olabiliyor...
Örnek olarak son WM_Tüm Dönem tablosu ortak bir çalýþmanýn ürünüdür ve çok da güzel olduðuna inanýyorum. Ortaya hem bu vesile ile yeni bir grafik türümüz de çýkmýþ oldu. Ýçerik zenginleþti. Verileri kullanma imkaný geniþledi...
Yeni çalýþmalar bizleri bekliyor...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Site ile ilgili hoþunuza gideceðini düþlündüðüm bir düzenleme yaptým:
- Grafikler sayfasýnda daha önce Günlük, Haftalýk ve Aylýk seçimler yapýlabiliyorken þimdi bunlara ilaveten iþleri kolaylaþtýrmak ve gizli kalmýþ olan Tümünü içeren 3 'lü grafikleri de bu bölüme ekledim.
- Burada sadece bu seçim WM_Sistem grafikleri için geçerlidir.
- CandleStick için "Tüm" seçeneðini iþaretleseniz bile ilgili grafikler olmadýðý için açýkmayacaktýr...
Merhaba üstad,
Bu fikir çok iyi olmuþ. Tek seferde herþeye bakabilmek daha anlamlý olmuþ. Ellerine saðlýk. Rabbim yüzünü hep güldürsün.
Teþekkür ederim...
ÝnþaAllah yepimizin yüzü güler...
Sizden fikir çýkmayýnca iþ baþa düþüyor... [emoji4]
E6853 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri