Sayýn Hocam,
Sabit hattan girdim.Þehir doðru semti farklý gösterdi.
Tam doðru bulmak neredeyse imkansýz. O nedenle þehri doðru bulsun yeterlidir. Semte gerek yok. Ben zaten test edebilelim diye böyle bir uygulama yaptým. Fakat ev/iþ tam vericinin yanýndaysa kesin doðru gösterecektir...
Sent from my E6853 using Android mobile app
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
benimkisini nokta atýþý olarak verdi sayýn T/A.
acaba fark statik/dinamik IP kullanýmý farkýndan kaynaklanýyor olabilir mi? bu konuda bir bilgim yok tabii, aklýma geldi sadece.
her geçen zamanda yeni þeyler katýyorsunuz, güzel ve deðerli emekleriniz için teþekkür ederiz, elinize saðlýk.
Eðer IP statik ise kapý numarasýna kadar doðru bilebilir...
O nedenle statik IP kullananlar girdikleri sitelere dikkat etmek zorundadýrlar. En ufak bir problemde yerleri hemen tesbit edilebilir...
Dinamik IP 'de ise yer tesbiti daha zor. O saatte o IP adresini kim kullanmýþ önce onu bulmak gerekir. Bunun için de iþin içine yetkili merciler girecektir veya bu bilgilere ulaþabilenler...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Tüm baþlýklarda eklentiye izin veriyor bu baþlýkta eklenti kýsmý çýkmýyor, hýzlýresim siteside þuan yüklemiyor, ilginç...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Sorun çözülünce atarým çok ilginç bir durum gerçekten bir resmî hasbel kader yükledi...
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri