Grafikler Güncellenmiþtir...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
Grafikler Güncellenmiþtir...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Grafiklerin yüklenmesi zaman alýyor. Hisse sayýsý çok arttý bu da zaman demek oluyor. Bir de ben eve geç gelince biraz daha fazla gecikebiliyor...
Haftalýk ve Aylýk olanlar da inþaAllah haftaya hazýr olurlar. Fakat o hisseleri her gün günlük olarak yüklemek mantýklý olur mu acaba? Yoksa haftalýðý hafta sonu, aylýðý da ay sonu mu güncellemek lâzým bilemiyorum. Hergün güncellemeye kalkarsam en az 2 saat yüklemesi sürecektir...
Sevgili üstadým
Hayýrlý akþamlar...
Þimdi size nasýl söylesem..
Önceki sisteminizde lokmalarý görüp tek tek ders çalýþýyorduk. Þimdi bütün bist i yukarýdan aþaðý taramaya baþladýk.Kendi adýma tabi ki.
Herkesin favorisi olan,aklýnda olan 3-5 kaðýdýn takibini mutlaka yapýyordur.
Fakat þimdi ekmek nerede diye makine baþýnda gözlerimizi patlatýyoruz. Geçen gün haným sen ne yapýyorsun orada, chat chut peþinde misin diye fýrçalayýnca benim lambalarým yandý. Biz önceden 15-20 dakika bilemedin yarým saatte iþi çözüyorduk. Ama bu yeni düzende finansal analizci oluverdik. Geçen gün birine dolar alýp almamasý ile ilgili yorum yaparken buldum kendimi..
Sen yaktýn bizi be üstad. Kurtar bizi
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Hayýrlý akþamlar Hocam.
Haftalýk ve aylýk olanlarý haftalýk yüklenirse iyi olur gibime geliyor.
Allah iþinizi gücünüzü rast getirsin...
Kategorilere ayrýlmýþ halinde takip etmek kolaydýr. Üstelik onda sonuçlar týoplu olarak liste halinde hemen görülüyordu. Þimdi ise liste yok, grafik var ve hisse sayýsý arttý. Bu sorunu mutlaka çözeceðim.
Her zaman dediðim gibi talepler ve teklifler doðrultusunda site þekilleniyor ve þekillenecek. Her söylediðinizi ciddiye alýyorum ama her söyleneni siteye uygulayacak kod bilgim maalesef yok. Bunu öðrenmem ve uygulamam zaman alýyor. Dikkate almadýðýmý sanmayýn. Bilin ki; o konu üzerinde mutlaka çalýþýyorumdur. Gözümden kaçan olursa da lütfen hatýrlatýn, memnun olurum...
Ýlerleyen zaman içerisinde öncekiler gibi BIST30, BIST50, BIST100 gibi kategoriler olacak ve ayrýca iþinizi çok kolaylaþtýracak gün sonu tablolar olacak. Bu kýsmý çok seveceðinizden eminim. Düþünce olarak olay tamam ama iþ bunu sizlere sunabilmek için siteye aktarmaya gelince bunu kodlamayý bilmek lâzým. Kimseden yardým göremeyince (muhtemelen yardým etmek isteyen çoktur ama bilgileri olmadýðýndan onlar da çaresizler) iþler uzuyor. Fakat zaman alsa da inþaAllah tüm sorunlarý sýrasýyla çözeceðim yeter ki; sizler desteðinizi ve görüþlerinizi esirgemeyin...
Yer Ýmleri