https://twitter.com/DonKisot_BIST1
Doðru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eðri olsam yay gibi elde tutarlar beni
Eksik olmayýn... Hepinize ayrý ayrý teþekkür ederim...
Hafta içi hiç kendimde deðildim. Ýnsan bir anda nasýl da deðiþebiliyor. O anlarda acizliði yaþýyordum ve her daim aciz olduðumuzun bir kez daha farkýna varýyordum.. Ne kötü bir þey!
Öylece bakýp duruyorsunuz. Elinizin altýnda bir can gitmek üzere. Sizin yapacaðýnýz en ufak bir hareketin sonucu O'nun hayatýna etki edecek...
Þimdi nisbeten stabil durumda olunca bile hayata bakýþ deðiþiyor. Gözler açýlýyor, yeniden ümitler yeþeriyor...
Ýnsan tamamen duygusal bir varlýk. Ýç dünyasý ve duygularý tüm bedenine hükmediyor. Düþüncelerini ve saðlýðýný etkiliyor...
Yarýn ne getirecek belli deðil... Yeter ki her þeyin hakkýmýzda hayýrlý olduðunu bilmeyi ve buna sabretmeyi ve þükretmeyi Rabbim cümlemize nasib etsin...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
"Bu hafta sonunculuðunuz garanti gibi" dediðinizde takvimler 13 Þubat'ý
gösteriyordu.
O tarihte 115 bin olan XU100 endeksi þimdilerde 101 binlerde geziniyor.
Geriye dönüp baktýðýmýzda "Fotojenik Hisseler" köþesini vakitlice kapattýðýmýz
anlaþýlýyor.
Velhasýl piyasayla inatlatmamak; zoru görünce "Nerde trak orda býrak" demek
veya "Erkekliðin 9/10'u kaçmaktýr" prensibini uygulamak gerekiyor.![]()
https://twitter.com/DonKisot_BIST1
Doðru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eðri olsam yay gibi elde tutarlar beni
kesinlikle haklýsýnýz üstadým. gerektiðinde tribünlere çýkmak gerekiyor.
ancak, kendi adýma hep sahada olmak istediðimden, tribünlere çýkmamak için aklýmýz/kalbimiz bize oyun oynuyor. "þimdi çýkarsan zararý kabul etmiþ olursun, ümidini kaybetme, mutlaka bir tepki gelecektir." düþünceleri içerisinde düþen kaðýtlarýmýzý muhafaza ediyoruz.
buyurduðunuz gibi, "yoðurdum ekþi" diyebilmek ve gerektiðinde yanlýþ zamanlama yaptýðýmýzý kabullenip, havanýn sakinleþerek olumluya döndüðünden emin oluncaya kadar tribünden sahayý izlemek çok daha saðlýklý ve akýllýca görünüyor.
saygýlarýmla,
sayýn T/A: Allah ' tan saðlýklý, huzurlu, uzun ömür dilerim.
Yer Ýmleri