Þu anda evde deðilim. O nedenle grafiklere yorum yapamayacaðým. Bir süre böyle etmenizi rica ediyorum. Düzeltmeye çalýþacaðým
E6853 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Þu anda evde deðilim. O nedenle grafiklere yorum yapamayacaðým. Bir süre böyle etmenizi rica ediyorum. Düzeltmeye çalýþacaðým
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Sayýn T/A ellerinize ve emeðinize saðlýk.
Allah size saðlýk, mutluluk, bereket ve huzuru daim kýlsýn.
Hakkýnýzý ödeyemeyiz, gönlümüzdesiniz...
Bugün saðlýk nedeni ile þifa bulmak umudu ile Nevþehir/Kozaklýda Termal Otele geldim. Cevap yazan arkadaþlara çok teþekkür ederim. Kaplýca zamaný dýþýnda sizlerle birlikte olmaya gayret edeceðim. Bilgisayarýmý yanýma aldým. Geç cevap yazarsam anlayýþla karþýlayacaðýzý umuyorum.
Bu gecenin Miraç Kandili olmasý münasebetiyle tüm herkesin Kandilini en içten dileklerimle kutlarým. Dualarýnýz kabul olsun. Rabbim hastalara þifa, borçlulara eda nasip etsin. Saðlýklý, huzurlu, mutlu ve bol hayýrlý kazançlar dilerim.
Üstad,
Hayýrlý kandiller dilerim. Geçmiþ olsun. Umarým þifa bulursun.
Hayýrlý kandiller Sn. T/A, Allah þifa versin, Allah tüm hastalara þifa yakýnlarýna sabýr versin inþallah.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Mirac Kandiliniz mubarek olsun. sayin T A size ve tum hastalara bu mubarek gece yapilan dualarla Allah (c.c.) sifalar ihsan eylesin.
Grafikler Güncellenmiþtir...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
Ben zaman,zaman hüdai kaplýcasýna gidiyorum,Size uygun olan Nevþehir kaplýcasýný tercih etmiþsiniz Þifanýz olur inþallah.
Yer Ýmleri