hocam grafiklerden çýkarým yapmaya çalýþýyorum. Þiþecama baktýðýmda trend yukarý ve yeþil. Yani güçlü al anlamýnamý geliyor? Kýrýlma zamanýný grafikten çýkarabilirmiyim?
hocam grafiklerden çýkarým yapmaya çalýþýyorum. Þiþecama baktýðýmda trend yukarý ve yeþil. Yani güçlü al anlamýnamý geliyor? Kýrýlma zamanýný grafikten çýkarabilirmiyim?
Son oluþan Bar kýrmýzý yeþil deðil. O nedenle güçlü AL durumu yok!
Ayrýca Osilatöre bakýnca artýk yorulma baþlamýþ. Çopk fazla bir yolu kalmamýþ. Sistem ile hedef çalýþmasý yapmadýðýmýz için hedefi bu þekilde göremezsinzi. Hedef çalýþmasý farklý yapýlýyýr. Fakat SPK kurallarý gereði artýk doðrudan hedef söylemek yaskalanmýþ olduðundan birþey diyemiyorum...
Hedef için detaylý bir çalýþma gerekir. Bir önceki önceki mesajla birleþtirince analizin türüne göre çeþitli verilere ve döenmlere ihityaç var... Teknik Analiz bölümüne girerek orada trendleri çiizip, formasyonlara bakabilirsiniz. Hepsini bir anda görmek imkansýz ama düzenli bakýnca her baktýðýnýzda daha farklý þeyler göreceksiniz...
Birþey görüp de paylaþmak isterseniz onun hakkýnda bizler de kendi görüþlerimizi paylaþabiliriz...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Eline emeðine saðlýk.![]()
Dost dediðin düþtüðünde yanýnda olan deðil,kalkman için el uzatandýr.
Yazdýklarým yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.
Hocam formu baþtan sona okudum. Yaptýðýnýz site çok baþarýlý. Baþarýlarýnýzýn devamýný dilerim.
Grafiklerden formasyonlarýn kodunu mu yazdýnýz yoksa özel bir program mý kullanýyorsunuz. Rica etsem yardýmcý olabilir misiniz?
hisse.net kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Öncelikle çok teþekkür ederim...
Sorunuzu tam ne net olarak anlayamadým? Biraz daha detaylý sorarsanýz yardýmcý olmaya çalýþayým...
Þunu mu demek istediniz bunu mu? diye ayrý ayrý açýklamaya kalksam çok uzun ve yorucu olacak. Gerçek sorunun dýþýndakilere verilen emek boþuna gidecek...
Selamlar...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Yer Ýmleri