Grafikler Güncellenmiþtir...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
Grafikler Güncellenmiþtir...
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Hocam tebrikler,
Site çok çok iyi olmuþ. Bundan sonra yatýrýmlarýmda referans olarak kullanacaðým kadar iyi.
Beni özellikle yataya baðlamýþ, alt ve üst sýnýr çizgileri birbirine yaklaþmýþ, kanalý daralmýþ, kanal bandýn üstüne doðru yapýþmýþ olanlar çok heyecanlandýrýyor. O þekilde bir hisse buldum BRKSN.. Önümüzdeki hafta bir deneme yapacaðým gibi. Tekrardan hocam çok tebrik ediyorum site için. Teþekkürler.
Not: Kesinlikle YTD'dir.. Kelin merhemi olsa baþýna sürer. Borsadan anlamayan bir kiþiyim.
Kolaylýklar.
![]()
Bugün böyle güzel sözler duymak süpriz oldu. Bir süredir sessiz devam eden sayfada birden bire böyle bir yazý tüm yorgunluðumu aldý götürdü. Sizler farkýna varmasanýz da ufak bir özellik ekleyebilmek için günlerce kafa yormak zorunda kalýyorum. Szilerden geri dönüþ olunca; verdiðim emeklerim hiç gözüme gelmiyor.
Þu ara yeni bir özellik eklemeye uðraþýyorum ama henüz çözemedim. Aslýnda olmasa da olabilen bir ekleme olacak ama göresel olarak ve kullaným kulaylýðý açýsýndan iyi olur diye düþündüm. Baþaralý olabilirsem eklerim ama þimdilik ayný yerde dolanýp duruyorum. Ýþin içinden çýkamadým. Kitaplarda yazan bilgiler uygulama anýnda çalýþmýyor. Daha derin bilgiler gerekiyor ama kitaplar her nedense bunlardan bahsetmiyor...
Site 'den doya doya faydalanmanýzý dilerim. Görmek ve bulmak isstediklerinizi belirtirseniz de ayrýca memnun olurum; o yönde çalýþmalar yapmaya gayret ederim...
BRKSN için diyebileceðim þey:
- Hisse bulma tarzýnýz güzel ve doðru bir yaklaþým. Fakat Osilatörü de gözden geçirmenizi tavsiye ederim. Bir de geçmiþte ayný þartta osilatör ve hisse nasýl davranmýþ incelemeniz menfatinize olacaktýr.
- Kýsaca baktýðým zaman, bir potansiyel mevcut ama ciddi yükseliþ için þartlar henüz olgunlaþmamaýþ durumda. Ýne çýka bu þartlar yerine geldikten sonra güçlü hareketler baþlayabilir.
Tekrar teþekkürler..
Selamlar...
Haftalýk ve Aylýk Grafikler Güncellenmiþtir...
Sitede güncelleþtirmeler yapacaðým için her deðiþiklikte hatalý bir durum olmasý durumunda hatalý çalýþabilir.
Sayfanýzý yenilemezseniz eski haliyle devam edebilirsiniz. Güncelleme baþarýlý olunca bildiririm, sizler de sayfayý yenileyip deðiþikliði görebilirsiniz...
Güncelleme iþlemi baþarýsýz oldu.
Normal þekilde, istediðiniz gibi devam edebilirsiniz....
Selamlar...
Dün, bugün sesiniz çýkmamýþ.
Dilerim saðlýk ve afiyettesinizdir.
Uðradým ve her zaman ki gibi yine size iþ çýkardým.
Kolaylýklar dilerim.
-------
Borsamýz Ana Pazar'da iþlem görmekte olan "Ýhlas Madencilik A.Þ."nin ticaret unvanýnýn "Ýhlas Gayrimenkul Proje Geliþtirme ve Ticaret A.Þ." olarak deðiþmesi nedeniyle, mevcut "IHMAD" iþlem kodu 02/05/2017 (BUGÜN) tarihinden itibaren geçerli olmak üzere "IHLGM" olarak deðiþtirilecektir.
-------
Fonet Bilgi Teknolojileri A.Þ. FONET. E iþlem koduyla 04/05/2017 tarihinden itibaren (BUGÜN), Ana Pazarda iþlem görmeye baþlayacaktýr
https://twitter.com/DonKisot_BIST1
Doðru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eðri olsam yay gibi elde tutarlar beni
Hoþ geldiniz, sefalar getirdiniz...
Sizin çýkardýnðýnýz iþler eziyet deðil, mükâfât oluyor. Çok memnun oluyor...
Biraz biraz toparlamaya çalýþýyorum. Çok þükür. Sinüzit de hafifledi ama etkileri deam ediyor. Bel ile artýk böyle yaþayacaðm gibi, idare ediyorum...
Birkaç gündür iþe yarayacaðýný düþündüðüm zoomlama özelliðini eklemek için uðraþýyordum. Sizin de bahsettiðiniz gibi özellike CandleStick grafikleri karmaþýk gibi duruyor. Grafikten bazen anlaþýlamýyor. Daha yakýnlaþmak iyi olur diye düþündüm ama maalesef özelliði ekleyemedim. Bir yolunu bulana kadar araþtýrmaya devam edeceðim...
Þimdilik bu þekilde devam...
Hisseler için deðiþiklikleri akþama yaparým. Þu anda grafikler güncelleniyor az sonra biterler. ..
Selamlar..
Yer Ýmleri