____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
Hayýrlý akþamlar...
Þu anda Günlük, Haftalýk ve Aylýk zaman barýnýn gösterimini tamamladým...
Daha önce aylar birbirinin içine girdiði için düzensiz oluyordu. Þimdi beni þu ana kadar en çok zorlayan kodlamayý yaparak zaman gösterimlerini otomatik olarak ayarlanabilen bir hâle getirmeyi baþardým.
Ufak tefek rutuþlarý var. O nedenle yeni versiyonu yüklemedim. 60. dk. 'lýk bitince hep birden yükleyeceðim...
Sadece son durumu sizlerle paylaþmak istedim. Boþ durduðumu sanmayýn sakýn...
Yeni Hâli...
Eski Hâli...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Hayýrlý Haftalar...
Çok þükür söz verdiðim gibi 60 dk.lýk grafikleri de sizlerle paylaþýyorum...
Bu ayný zamanda yýllar öncesinden yapýlan talepler doðrultusunda "nasýl yapabilir ve 60 dk.lýk grafikleri de paylaþabilirim" düþüncesinin nihâyete erdiði noktadýr. Mutluluðumu kelimelere dökmekte zorlanýyorum...
Diðer zaman aralýklarýný da en kýsa sürede paylaþmaya çalýþacaðým...
Bu arada sadece 60 dk.lýk paylaþým deðil, birçok sizin belki de fark edemeyeceðiniz özellik ve iþlevsellik ekledim.
Özellikle en önemlilerinden birisi sayfa boyutlandýrma. Siz tarayýcý ekranýný deðiþtirdiðinizde grafik alaný da otomatik uyum saðlýyor...
Bugün bir test aþamasý yapalým ve kontrol edelim. Gördüðünüz eksiklik ve aksaklýklarý lütfen bildirin...
![]()
Teþekkürler sn.t/a...
GT-N7100 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cevap için teþekkür ederim... [emoji2]
E6853 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün pek kimseden ses çýkmýyor?
60 dk.lýk verileri kullananlar yorum yaparsa çok memnun olurum...
Bu yorumlardan aldýðým geri dönüþe göre diðer zaman dilimlerini de ekleyeceðim...
Az önce platformun hýzýný ve hatasýz çalýþmasýný etkileyecek bir güncelleme yaptým. Bundan dolayý geçici olarak platforma ulaþamamýþ olabilirsiniz...
Genelde bu tip iþleri daha uygun bir zamanda yaparým ama bu çok acil ve önemli bir güncelleme olduðundan doðrudan server üzerinden deneyerek yaptýðýmdan kýsa süreli sýkýntý oluþmuþ olabilir..
Þu anda sanýrým her þey normal çalýþýyordur...
Etkiyi siz sadece çok az da olsa hýz olarak görebilirsiniz. Fakat arka planda çok fazla iþlevsellik ekledim.
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Hem açýða satýþ, hem de yabancý oranlarý olsa nasýl olur?
Bence iyi olur. Projelerim arasýnda mevcut ve alt yapýsýný oluþturmata baþladým.
Aciliyet arzeden iþleri halledince bu tip þeyleri eklemek kolay olacaktýr...
E6853 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri