Allah þifa versin çok geçmiþ olsun üstat hakkýn çok bizde her gün programýnýzdan faydalanýyoruz burada. Allah razýolsun sizden
Allah þifa versin çok geçmiþ olsun üstat hakkýn çok bizde her gün programýnýzdan faydalanýyoruz burada. Allah razýolsun sizden
Borsada aldýðýn hissenin deðil patronunun TEKNÝÐÝNE,TEMELÝNE iyi bakýn. Yazdýðým herþey varsayýmdýr yatýrým tavsiyesi deðildir.
sistem 6 ve 7 mart verilerini çekmemiþ galiba,bende görünmüyor.
Güncel haftalýk resimde,kapanýþ kanal içinde oldu bu hafta'da.Mavi ortalama 98.700 de.Sarý ortalamayý takipteyiz.
Bilgisayarýmýn faný bozulduðu için birkaç gün fan sipariþim elime geçene kadar güncelleme yapamadým...
Bugünden itibaren yeniden güncellemeler devam edecektir...
Keþke zamanýnda otomatik olarak bu verileri alsaymýþým diyorum ama o zamanlar o kadar çok teknik bilgiye sahip deðildim.
Þimdi ise kolumdan dolayý yazýlým yapamýyorum. Henüz bir rahatlama olmadý. Çok az rahatlama oldu ama onunla da anca acil iþleri yapabiliyorum. Biraz yorulunca hemen sýkýntý baþlýyor...!!!
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Herþeyin baþý saðlýk,kendinize iyi bakýnýz. Mümkünse evden uzaklaþýnýz.Nacizane kendim öyle düþünüyorum. Allah þifa vere.![]()
Euro haftalýk grafiði unuttuk bu arada buda dursun bir kenar'da.
http://www.teknik-analiz.com/candlestick/ adres çalýþmýyor...
“Baþarýsýzlýk yeniden ve daha zekice baþlayabilme fýrsatýndan baþka bir þey deðildir.” Henry Ford
Yeni üyeyim yorumlar ligine ulaþamadým
Yer Ýmleri