Bu da PETKM için güncel grafik modeli ile olan hâli...
![]()
Bu da PETKM için güncel grafik modeli ile olan hâli...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Ýyi geceler...
Evet grafikler var. Hem de PETKM için 2 tane...
1. grafik düzeltilmemiþ fiyatlarla, diðer 2. grafik ise standart grafik...
Sizde görünmemesi ilgin. Az önce cepten de kontrol ettim görünüyor...
Sadece aklýma gelen:
- Eðer sizin bilgisayarda koruma kalkaný ".tk" uzantýlý siteleri engelliyorsa, grafiði oradaki kendi siteme yüklemiþtim o nedenle göremiyor olabilirsiniz.
Sizin için baþka bir yere (teknik-analiz.com) daha yükleyip aþaðýya ekliyorum. Eðer bunu görebiliyorsanýz sorun bundan kaynaklýdýr...
Þimdiye kadar kimseden itiraz gelmeyince bu þekilde devam ediyordum. Size uyarýnýz için teþekkür ederim...
![]()
Cuma 'mýz ve Mevlid Kandili 'miz mübârek olsun. Nice hayýrlara vesile olmasýný dilerim...
Saðlýk ve mutluluk dolu güzel günler dilerim...
Yabancý Borsalar ve BIST
Dýþ borsalar Aralýk 2018 deki dip sonrasýnda taban ve tavanlarýný sürekli yukarý attý. DJI bu hafta 27.700 ü görüp tarihi zirveye ulaþtý. DAX ise tarihi zirvesine 300 puan yaklaþýp 13.300 lere eriþti.
XU100 ile yabancý borsalar arasýndaki korelasyon son yýllarda bozuldu. Borsamýz yýlbaþýndan bu yana dalgalý ve yatay bir seyir izledi. BIST Ocak 2018 deki 121.500 zirvesine yaklaþmak bir yana 19 aydýr 106 bin seviyesini görmedi.
Haziran baþýndan bu yana aylýk grafikler düzeliyor, talep artýyor, momentum yükseliyor. Ancak Sn. T/A in paylaþtýðý takas oranlarýna göre son 18 gündür yabancý sürekli hisse satarken yerliler alýyor.
Yerli oyuncular rahat, yabancýlar ise tedirgin. Bizde her þeyin güzel olacaðýna dair umut, elin oðlunda ise para var. Ve ne yazýk ki borsalarýn çarký umutla deðil, parayla dönüyor.
Mevlid Kandiliniz mübarek olsun.
https://twitter.com/DonKisot_BIST1
Doðru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eðri olsam yay gibi elde tutarlar beni
Tüm dostlar'ýn kandili mübarek olsun,selamlar.
Yer Ýmleri