Originally Posted by
selimtogrul
...
Söz daha baþlýk altýna mesaj yazmýycam.
...
Söylemezsem çatlarým..
KENDÝME NOTLAR :

Originally Posted by
selimtogrul
...
Haftasonu TUPRS dersine çalýþmam lazým.
...

Originally Posted by
selimtogrul
Sevgili üstadým, elimizde bir avuç tuz kalmýþ, gidipte onu saðda solda elimde hýyar var diyenlerin peþinde koþacak halimiz var mý? Çok þükür, üstadlarýmýz sayesinde arada oyun dýþýnda kalýp bakabilmeyi de öðrendik. Varsýn dýþarýda para daðýtýyorlarmýþ gibi görünsünler, amaç oyunda ayakta kalmak, yoksa þimdiye kadar çoktan sýfýrlamýþtýk
....
endeks saatlik u100/usd ilginç yerlere gelmeye baþladý. Teknik, haberin öncesinde kendini belli eder derdi üstadým,
Formasyon hedefini tamamlamak üzere. Bu yüzden biraz nakite geçme odaklý olmak lazým.Tabi bu hisse bazlý deðiþir
....
Aldanma o mahzun yüzüne diyor þarkýda. Daha bir tur bizi döndürecek gibiler. Gerçi yeniden maliyetlenmek biraz düþündürmüyor deðil. Amma velakin ufak ufak suyun kenarýna yanaþmak lazým. Azar azar kýyýsýndan kenarýndan. Elle tutulur somut verileri ve hikayesi olan þeylere ilgi duymak lazým. Tekrar tekrar düþünüp abuk subuk dandik dundik þeylere bulaþmadan.
Virüs salgýný hikayesini biraz büyüttüler. Yýllýk ortalamalarda dünya üzerinde virütik nezle-grip salgýný vakalarýndaki ölüm sayýsýný daha henüz geçmediðini iddaa ediyor yeryüzü doktorlarý.
Hem zaten Turp kafalý da malda sanýrým. Ben seçilmezsem demeye baþladý.
TV lerde izlediðiniz her haberi sorgulamaya baþlamadan ne demek istediklerini anlayamýyorsunuz.
Acaba biraz daha mý gölgede serin serin takýlsam diyorum. Neyse daha haftasonu gelmedi.
Yabancý oranlarýna ve hangi mallarý aldýklarýna bakayým. Dolar arada ataklarý yapýyor. Altýn herkesin baþýný döndürüyor. acaba zamaný geldi mi.
BÝST in yeni patronu endeks deðiþikliðinde yaptýðý operasyonla aslýnda pekte bir yükseliþ yapamayan endekse düzeltme imkaný verdirdi. Þimdi yeni bir operasyona baþlayacaklarý izlenimi uyandý nedense bende "yeniden halka açacaklar bisti". yeni yatýrýmcý demeye baþladý.
Yeni atak için ay sonu kapanýþlarýný görelim hele bi
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Yer Ýmleri