Originally Posted by
T/A
Hepimize geçmiþ olsun...
Son kale de yýkýldý...!!!
Öyle demeyeydin iyiydi üstadým

Originally Posted by
selimtogrul
eðer sende aldýðýn hisse yüzünden dizlerin titremeye baþladýysa. Ýþlem tamam.
1 tam gün geçmesini beklemek gerek.
Bir spekülatörün anýlarýnda yazmýþtý sanýrým. "Ortalýk kan gölüne dönmüþ ve hisseleri alacak kimse yoksa, almaya baþlayabilrsin " diyordu
Ýzlemeye devam ediyorum. Sanýrým zamaný geliyor.
Evet. þimdi tam alým zamaný sanýrým. Þimdi beklemenin sonu; bugün yarýn cumhurbaþkaný ekonomik tedbirler için paket açýklayacaktýr umarým. Buralardan maliyet yapma zamaný, tabi atacak mermi kaldýysa diyeyim. Ben her kademede az az aldýðým ve tedbirli olarak satmadýðým için sancýlý bir süreç olacak kendi adýma ama. Eðer nakit olan varsa buralardan maliyet yapma zamaný. Günübirlik kar al yapmaktan ziyade aldýðý malýn üzerine yatmak mý onu bilemem.
Ama bildiðim tek doðru. "Herkesin umudunun tükendiði yer burasý"
Evet son "kale"
Hepimize saðlýklý sýhhatli ve umutlu günler dilerim
Bu mesajý yazýp enter tuþuna bastýktan sonra tv de açýklama yapýldý. Maliye Bakanlýðý 31 Mart tarihinde yapýlmasý gereken Yýllýk Gelir Vergisi Beyannamesi ile ödeme süresi 30 Nisan 2020 tarihine uzatýlmýþtýr. þeklinde açýklama doðru ve yerinde bir adým olacaktýr. Þimdi bu yaralarýn sarýlmasý için devletin atacaðý adýmlar çok önemli.
Saðlýklý bilgi akýþý ile süreci takip etmek gerek.
Herþeyden önce þunu söylemem gerek. Taþýdýðýmýz pozisyonlardaki hesabýmýzda görünen eksi bakiye sadece sanal bir ifadedir. Yani siz pozisyon bozmadýðýnýz sürece o gerçekleþmez. Lütfen vücut saðlýðýnýza ve akýl saðlýðýnýza dikkat edin. Taþýdýðýnýz pozisyondaki varlýk gerçekte var. Ama gördüðünüz rakam sanal. Bu süreçte hepimizin ihtiyacý olan tek þey sabýr
Rabbim hepimizin yardýmcýsý olsun
Acý veriyorsa geçmiþ; geçmemiþ demektir.
" Artýk üç kiþi takýlýyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyasý...Gerisinin......"
Yer Ýmleri