Ben orada açýk olmasa da bir mesaj vermeye çalýþtým...
Bir süredir yeni bir sistem üzerinde çalýþýyorum ve sistemi test ediyorum...
Ýstedim ki birlikte test edelim. Fakat ben testleri bedavaya yapmýyorum. Sistemi gerçek zamanlý denemek için mutlaka gerçek para ile denerim. PETKM için de hatýrý sayýlýr bir iþlem yapmýþlýðým vardý...
Ayrýca elinde dolar olanlarý da uyarma gereði hissettim ve sistemin mesajýný dolaylý olarak vermeye çalýþtým...
Çok þükür þimdiye kadar pek yanýlmadým ama beklemiþliðim vardýr. Örnek OYAKC... Eski kodu ile MRDIN...
Sonuç ortada ve gidiþatýn yönü önceden tayin edilebiliyormuþ...
Bunu saðlayan yine bizim meþhur mavi/yeþil göstergemiz. O gösterge olmadan bu yeni bulduðum sistem bir iþe yaramayabiliyor ve hatalý sinyal verebiliyor...
Þimdi sinyalleri inceleyip þartlarý belirlemeye çalýþýyorum. Daha sonra ortaya yep yeni bir sistem çýkacak inþaAllah...
Dediðim gibi bu yeni sistemi ben yapmadým, hazýr buldum. Fakat benim mavi/yeþil osilatörle olan iliþkisini keþfedince her þey deðiþti...
Sözü fazla uzatmadan grafiklerin son hallerini yakýn plan vereyim...
Þu an artýk sistemin bir sinyali yok. Sinyal verildi ve iþlemler olup bitti...
Yeni sinyallere bakmak lâzým...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Daha önce XAUUSD için bir þeyler yazmýþtým ve olasý bir düþüþ beklentim olduðunu söylemiþtim...
Bu piyasayý yapan güçlü eller istediði þeyi istediði gibi yönlendiriyor. Para onlarda çünkü...
O nedenle altýna da bir altýn vuruþ yapacaklardýr...
Düþecek demiyorum; çöktü gibi gösterip, milletlerin elinden alýp sonra çok anormal fiyatlara yükseltip yeniden milletlerin eline býrakacaklar...!!! diye bir düþüncem var...
Olur olmaz bilemem. Zaten þu an altýnla iþim yok ama takip ediyorum...
Bu aþamada yeni sistemi burada da kullanarak takip ediyorum ve dün SAT iþleminin yapýlmasý gerektiðini gösteren durumu sizlerle de paylaþayým. Bizim Osilatör olmasa evvelsi günkü SAT demek istediðini ve dünkü hareketin onay olduðunu anlayamayacaktýk...
Dün yükselir gibi yapýp tepki vermiþ ama bizim gösterge bunu kabul etmemiþ ve bugün olanlar mâlum...
Devamý þu aþamada beni ilgilendirmiyor. Ben destek ve direnç kýrýlýmlarý ile ilgileniyorum. Kýrdýðý anda ve benim tahmin ettiðim yöndeyse sorun yok, baþarýlý demektir...
Bunu hýzlý piyasalarda kullanýlabilir. Sistem tam oturursa VIOP ve Foreks piyasalarýnda iþ yapabilir. Fakat ben o piyasalarla ilgilenmiyorum...
Belki bir gün ilgilenirim. Elimizin altýnda sistem hazýr bulunsun, gün gelir lâzým olur...
Bu arada MOST göstergesi de güzel çalýþýyor. Gerçi hâlen SAT vermedi ama farklý þekilde kullanýnca daha çok iþe yaradýðýný görüyoruz. Yine bizim mavi/yeþil ile birlikte destan yazýyor...
2. grafik MOST göstergesi ile olan...
![]()
"Yatýrým Tavsiyesi Deðildir!"... Eðitim ve Bilgi amaçlý paylaþýmlar yapýyorum.
Herkese saðlýklý ve mutlu hafta sonu tatili diliyorum.
https://twitter.com/DonKisot_BIST1
Doðru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eðri olsam yay gibi elde tutarlar beni
Çok doðru tespitler üstadim sizle ayný fikirdeyim ben yavaþ yavas kazandiklarimdan çýkýp yeni hisse almýyorum olanlar da dursun fiziki altýn toplamaya devam uzun süre ytd...
GM 5 Plus cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yazdýklarým tamamen kendi düþüncelerimdir kimseye al tut sat yat gibi tavsiyeler deðildir...
https://twitter.com/DonKisot_BIST1
Doðru olsam ok gibi yabana atarlar beni/Eðri olsam yay gibi elde tutarlar beni
Yer Ýmleri