Originally Posted by
T/A
Teþekkür ederim.
Sabah ki yazdýðým yoruma ilk cevap yazan olduðunuzdan dolayý da özellikle memnuniyetimi sunuyorum. Kimseden ses çýkmayýnca yorumlarýn devamý gelmedi.
E6853 cihazýmdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. T/A ben sabah sizin yazýyý gördüðümde ve yine daha önce hisse.nette yazan Sn. Casoubon un Twitter'da yazdýklarýný görünce rahatladým, ama iyi yada kötü bir þey yazmadým çünkü bu teknik konularda yorum yapacak düzeye sahip deðilim, ama ben eskiden grafiðe ve tekniðe hiç inanmaz sürekli haberleri takip etmeye çalýþýrdým þimdi mümkün olduðunca haber izlememeye çalýþýyorum, aslýnda herþey paranýn yönüyle alakalýymýþ onu gördüm,
Bu konuda siz ve Sn Casoubon yorumlarý gerçekten paha biçilemez, önemli olan bu teknik birikimi deðerlendirip duygusuz yatýrým yapmak, benim þuanki sýkýntým hala duygusal davranmak bunu halledersem kendi adýma sorunum çözülmüþ olacak 
Burada paylaþtýðýnýz tüm deðerli bilgiler ve sistem garifkleri için ne kadar teþekkür etsek azdýr, Allah sizden razý olsun, iyi akþamlar.
hissE alMAdan ÖNCE; Aylýk, HafTalýK, sonra günlüK grafiðe bakýn...
operasyon yemiþ yada fiyatý katlamýþ hissede MaCeRa ararsanýz, Paranýzdan OlurSUNUz....
Yer Ýmleri